SWGoH: Bedste Mods for Mob Enforcer

Mob Enforcer - SWGoH

Velkommen til en anden artikel i en serie om Star Wars Galaxy of Heroes, hvor vi kigger på bedste mods for hver SWGoH karakter. Selvom jeg ikke hævder at have alle svarene i dette spil, gør jeg min forskning og har brugt hver tone jeg skriver om i vid udstrækning.

Mob Enforcer - SWGoHMob Enforcer er beskrevet af SWGoH som en "Scoundrel tank med fjendtlig debuff evne og en termisk detonator." En nem gård, Mob Enforcer er ofte en meget lav prioritet karakter og ses bredt som en af ​​Bottom 5 tegn i SWGoH. Som en del af EA / CGs SWGoH GameChangers-program har jeg testet Mob Enforcer ud på 7-stjerner, Gear 11 (5-stykker) i forbindelse med denne artikel. Mens hendes kit ikke er den største, når det bruges sammen med et team af Scoundrels, der udnytter Thermal Detonators (som Zam Wesell & Greedo), bruger Mob Enforcer faktisk et sjovt spil. Med det i tankerne, lad os tage et kig på de bedste mods for Mob Enforcer.

Primære fokus:Fart. Mob Enforcer starter med 132 Speed ​​fuldt gearet, og mens dette ikke er super hurtigt, er det en solid hastighed at bygge sig af. Hastigheds sekundære er nøglen til at opdrive hastigheden af ​​ethvert tegn, men du skal prioritere ud fra, hvordan Mob Enforcer passer ind i din lineup. Da disse mod guider er skrevet fra en "perfekt verden" visning, får Mob Enforcer over 200 Speed ​​er vigtigt at være så levedygtig som muligt for dem, der bruger hende regelmæssigt.

Yderligere områder at fokusere på:Sundhed og Potency. Mens yderligere overlevelsesevne er bestemt ikke en dårlig ting, er Mob Enforcer bedre med masser af sundhed, så når du får valget mellem sundhed og beskyttelse, bør sundhed altid være den du går med. Hendes unikke, Underverden Moxie, gør høj sundhed endnu mere værdifuld, da hun får 15% Max Health for hver levende Scoundrel. Hendes grundlæggende, Dirty Fighting, har en 80% chance for at påføre Defence Down for 2 svinger og hendes specielle, Termisk detonator, kan begge blive mere effektive med tilføjet styrke. Offensiv er ikke en dårlig rute også givet Mob Enforcer har en 70% chance for at få Offense Up, når enhver allieret falder under 30% Health.


Ideal Mod Setup til SWGoH Mob Enforcer:

Mob Enforcer's kit vil blive bedst forbedret, hvis vi fokuserer moderne på hastighed, velstand og sundhed, og i betragtning af at sundhed mods er det nemmeste at bo i SWGoH, er to eller tre sæt af sundheds mods det bedste valg for et tegn i lavere -tier af spillet. Her er min anbefalede mod opsætning til Mob Enforcer:

  • Transmitter (Square) - Sundhedsmod mod primært fokus på lovovertrædelse og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og styrke
  • Modtager (pil) - Modstand mod primært fokus på hastighed (dette er et godt sted for en primær 2-prikk eller 3-prikkhastighed)
  • Processor (Diamond) - Sundhedsmodus med primært fokus på forsvar og sekundært fokus på hastighed, sundhed, beskyttelse og styrke
  • Holo-Array (Triangle) - Sundhed mod med et primært fokus på sundhed og sekundært fokus på hastighed, sundhed, fornærmelse og styrke
  • Data-Bus (Circle) - Modstand mod primært fokus på sundhed og sekundært fokus på hastighed, sundhed, fornærmelse og styrke
  • Multiplexer (Plus) - Sundheds mod med et primært fokus på styrke (dette er et godt sted for en 2-prik eller 3-prik-styrke primær)

 

Bemærk: Transmitter, Processor og Data-Bus mods er meget mere almindelige. Hvis du kan maksimere statistikken fra disse ved hjælp af en MK V, Tier A mod, der er ideel.

Billeder med tilladelse til SWGOH.gg

Vær den første til at kommentere på "SWGoH: Best Mods for Mob Enforcer"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*