SWGoH - Империски војници - Фаза 2 - Стр

SWGoH Зета Преглед: полковник Старк

Кога полковникот Старк првпат пристигна во SWGoH, мислам дека повеќето ќе ви простат за тоа што немате поим за кого бил во филмовите, но сигурно ќе знаете кој е во играта ....

Прочитај повеќе

SWGoH: Бродови на AhnadT101 2.0 Rework игра Развивање - нови можности, хардвер и повеќе!

Најновиот видео снимка на SWGoH GameChanger на AhnaldT101 е голема вест за заедницата на Галакси на ѕвездите на ѕвездите, бидејќи дознавме дека сегментот на бродови на играта ќе добие голем ремонт. На ...


SWGoH - RJT во STR фаза 1

SWGoH: Поблизок поглед на тимот за отпорност на RJT за Фазата 1 од Рак на Sith Triumvirate

Од првиот ден од Sith Triumvirate Raid, тимовите предводени од Реј (обука на Jedi) се покажаа како најефективни и најмоќни на таблата. всушност, во нашиот Сит Триумвират ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH: Младенчињата фан Хан прашува "Дали Дарт Траја е најдобар карактер во играта?"

CubsFanHan се враќа со својот најнов видео на "Галакси на хероите" на Star Wars. Денес тој ни ја донесува својата прва драма со користење на Дарт Траја со сопствени реакции на нејзината употреба во играта. Нашиот колега SWGoH ...


Генерален Гривус SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за генералот Гривус

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека ние не тврдиме дека ги има сите ...


Нов SWGoH 101 Член: Победнички уметник на војната

Со враќањето на артистите на војната на Гранд Адмирал Траун на легендарниот настан доаѓа заедничката загриженост од многу играчи за најдобрите методи за пораз на последната битка и стекнување на 7 * Thrawn. Настанот е ...


SWGoH - Tusken шаман

SWGoH: Најдобри модови за Tusken шаман

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за SWGoH toons. Додека ние не тврдиме дека ...


SWGoH

SWGoH: Game Update додава Wicket, Mother Talzin, FOE и повеќе до FTP статус

РЕАЛБИНСКА РАБОТА НА РАДИЈАТА Наградите на Сит Триумвират Раид се ребалансирани. Краток преглед на ребалансот на наградата може да се најде во овој пост: Dev Blog - Сит Триумвират Раид Награди - 4 / 2 / 18 ЗАБЕЛЕШКА: Со ...


SWGoH - Chex Mix - Sith Raid

SWGoH: Поблизок поглед на Chex Mix тимот за фаза 3 од Sith Triumvirate Raid

Тимот Chex Mix продолжува да расте во популарноста во Star Wars Galaxy of Heroes како тим за заем за повеќето еснафи кои веќе се борат со Heroic STR. Всушност, во нашиот Sith Triumvirate Raid водич ...


SWGoH игра менува

SWGoH: AhnaldT101 Потврдува дека Босс доаѓа во Галаксија на хероите

AhnaldT101, еден од најпочитуваните GameChangers за мобилната игра "Галакси на херои" на "Еј-Капитал игри", се појавува во реклами во играта во изминатите неколку дена за да не извести за најновите ...