SWGoH: Најдобри модови за прва цел на извршителот

SWGoH - прв ред извршител

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра "Војна на ѕвездите Галакси на хероите" каде што ја земаме погледнете ги најдобрите модови за секој SWGoH карактер. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, го правам моето истражување и го користав секој збор што пишувам за опширно.

Прв нарачател - SWGoHПрвиот ред извршител, ставени на располагање рано за мене преку Програмата SWGoH GameChangers на EA, е најновото дополнување на фракцијата Прв цел, додавајќи ја способноста да ги отфрли фалсификаторите, да го отстрани Turn Meter додека го складира здравјето. Додека тој изгледа како убаво дополнување на Првиот ред, неговиот комплет изгледа одличноТериторија на битките на темната страна, ака царска одмазда. Јас го тестирав во Херојски ААТ(Phase 2), галактичка војна и арена на арената на Gear 11, 7-ѕвезди. Без понатамошно разбирање, ајде да ги разгледаме најдобрите модови за Првиот поредок.

Главни модови Фокус:Брзината е секогаш секогаш најголем фокус во Star Wars Galaxy of Heroes, а Првиот поредок не е исклучок. Сепак неговата вредност ќе дојде во долги битки или битки со многу бранови на борбите (како територијални битки и рации), па одам со главниот фокус на Критичната шанса и здравје. Секој критичен удар од FOE го зголемува Max Health од 10% (редење), така што повисоката критична шанса и повисоки здравствени бројки ќе ги максимизираат неговите способности.

Дополнителни области за фокусирање:Брзина, критична штета и прекршок. Преживувањето е веќе покриено со Здравјето погоре, и со голема критична шанса, со што се подигнува и неговото дело, како и зголемувањето на неговиот број на критична штета на 180% или повисоко, неговите напади ќе бидат уште помоќни. Се чини дека првобитниот извршител е дизајниран да се користи под водство на Kylo Ren Unmasked кое дава 25-40% CD (25% без Zeta, 40% со тоа), како и 25-30 Speed, па овие области на фокусирање ќе се подобри уште повеќе за да се направи поефикасно. Во тестовите под водство на KRU во HAAT, FOE можеше да погоди за 20k + на неговиот основен и 35k + за специјалниот напад.


Идеален мод подесување за SWGoH Прв ред извршител:

Решив да ги тестирам 3 поставувањата на 2 Критични Можност за вкупно 6 CC модови со високо-брзински секундарни и ми се допаѓа она што го гледам. Еве ги моите препораки, балансирајќи ја потребната статистика погоре, за најдобрите модови за прва цел на извршителот во SWGoH:

  • Предавател (плоштад) - мод на критична шанса со фокус на прекршок и секундарно фокусирање на брзината, здравјето, критичните шанси и прекршок
  • Приемник (стрелка) - критична шанса со брзина 30 - сите други добиени статистики се бонус (стекнување здравје, прекршок или критична шанса би било убаво додавање)
  • Процесор (дијамант) - мод на критична шанса со фокусирање на одбраната и секундарно фокусирање на брзината, здравјето, критичните шанси и моќноста
  • Holo-Array (Триаголник) - Можност за критична шанса со + 36% критично оштетување - сите други добиени статистики се бонус (стекнување брзина, здравје, моќ, прекршок или критична шанса би било убаво додавање)
  • Data-Bus (Circle) - Можност за критична шанса со фокусирање на здравјето и секундарниот фокус на брзината, здравјето, критичните шанси и моќ
  • Мултиплексер (Плус) - Можност за критична шанса со моќност + 24% - сите други добиени статистики се бонус (стекнување брзина, здравје, прекршок или критична шанса би било убаво додавање)

 

Забелешка: модификациите на предавателот, процесорот и податочната шина се многу почести. Ако можете да ги максимизирате статистиките од овие, користејќи MK V, Tier A мод кој е идеален.

Слики благодарение на SWGOH.gg

Биди прв да коментираш на "SWGoH: Најдобри модови за прва цел на извршител"

Остави коментар

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.


*