Арена на војни на војни

Арена на војни на војни

SWFA: Боба Фет игра видео

Еден од најпознатите ликови од оригиналната сага за Војна на ѕвездите, Баунти Хантер Боба Фет е еден од ретките со своја своја легендарна картичка SWFA. Заедно со неговата единствена картичка Славе ...

Прочитај повеќе

Арена на војни на војни

SWFA: Jyn Erso игра видео

Неподготвен член на бунтот против Империјата чија приказна е раскажана во "Нечесните еден: приказна за војни за војни", Jyn Erso е прикажана во Арена на војни на ѕвезди со легендарна лидерска карта. Спарен ...


Арена на војни на војни

SWFA: Принцеза Леја игра видео

Принцезата Леја, една од најпознатите иконични женски ликови во историјата на кинематографијата, е една од неколкуте ликови вклучени како легендарна лидерка во арената на Star Wars Force Arena. Усвоената принцеза на Алдераан, Леја Органа ...


Арена на војни на војни

SWFA: Гранд адмирал Траун игра видео

Главниот императорски антагонист во годишните времиња 3 & 4 на бунтовниците на Војна на ѕвездите, Гранд Адмирал Траун е еден од неколкуте карактери вклучени како легендарни лидерски лидер во Арена на Војни на војни. Порано на ѕвездата ...


Арена на војни на војни

SWFA: Капетан Phasma игра видео

Лидерот на трупите на Првиот ред во Силите Awakens и The Last Jedi, Капетан Фасма е еден од неколкуте ликови вклучени како легендарни лидерски лидер во Арена на Војни на војни. Роден е во Парнасос, ...


Арена на војни на војни

SWFA: директор на Кренич игра видео

Главниот антагонист во "Нечесните еден: приказна за војни војни", режисер Орсон Калан Кренич, е еден од неколкуте ликови вклучени како легендарни лидерски лидер во арената "Војна на ѕвездите". Директорот на Напредно истражување за оружје ...


Арена на војни на војни

SWFA: Дарт Вейдер игра видео

Дарт Вејдер, еден од најпознатите икони "лоши момци" во историјата на киното, е еден од неколкуте ликови вклучени како легендарни лидерски лидер во Арена на војни на војни. Господарот на Сит и член на ...


Арена на војни на војни

SWFA: Гранд Моф Таркин игра видео

Гранд Моф Таркин - антагонист во оригиналниот филм на "Војна на ѕвездите", сега под наслов "Нова надеж" - е еден од неколкуте ликови вклучени како легендарни лидерски лидер во Арена на војни на војни. Лидер во ...


Арена на војни на војни

SWFA: Боди Рак игра видео

Херој на бунтот и една од ѕвездите на Нечесниот: приказна за војни војни, Боди Рик е еден од легендарните лидери во картата во Арена на војни на војни. Поранешниот царски товарен пилот кој ...


Арена на војни на војни

SWFA: Хера Синдула игра видео

Генералот во револуцијата и една од ѕвездите на серијата "Бунтовници на Војна на ѕвездите", Хера Синдула е еден од легендарните лидери во арената "Војна на ѕвездите". Заедно со нејзиниот уникатен партнер за картичка Chopper (C1-10P), ...