Војна на ѕвездите Галакси на херои


SWGoH - Геонозиски шпион

SWGoH: Најдобри модови за Geonosian Spy

Добредојдовте во друг напис во нашата серија за Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални ликови. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, ...


SWGoH - Погрејте помалите

SWGoH: Најдобри модови за Poggle Помалите

Добредојдовте во друг напис во нашата серија за Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални ликови. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, ...


Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH: примарна статистика и нивно значење

Војна на ѕвездите: Галаксија на хероите има многу различни карактерни атрибути, од кои повеќето не се темелно објаснети. Бидејќи разбирањето на овие статистики е клуч за добивање на најмногу од вашите модови и ликови, ќе ...


SWGoH - прв ред извршител

SWGoH: Најдобри модови за прва цел на извршителот

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам ...


SWGoH - прв ред извршител

SWGoH GameChangers: комплет за првите наредби. Откриј

Благодарение на SWGoH GameChangers програмата со EA & CG, Gaming-fans.com со задоволство го откри комплетот за најновиот додаток на Star Wars Galaxy of Heroes - Првиот поредок. Членот на 8th ...


Мејс Винду - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за Мејс Винду

Добредојдовте во друг напис во нашата серија за Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални ликови. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH: Торба за прашања на CubsFanHan

CubsFanHan се враќа со својот најнов видео на "Галакси на хероите" на Star Wars. Денес тој ни го носи неговото петто издание на неговата SWGoH Bag of Questions, донесена од TeeMinus24.com, креаторите на Војна на ѕвездите ...


SWGoH - Пустиник Јода

SWGoH Зета Преглед: Пустиник Јода

Еден од најновите ликови во "Војна на ѕвездите Галакси на хероите", Пустиник Јода за прв пат беше достапен со најавата за додавање на територијални битки: бунтовнички напад. Достапно во продавницата за еснафски настани, Пустиник Јода ...


SWGoH - Greedo

SWGoH: Најдобри модови за Greedo

Добредојдовте во најновиот напис во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes, каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH тука. Како гостин рецензент ...