Вести од заедницата

SWGoH

SWGoH GameChangers: Млад Ландо, L3-37 и Лендо Милениум Сокол да се приклучат на Галаксија на хероите

Волшебните војни Галакси на хероите продолжуваат да ја играат новата содржина што ја дава Соло: приказна за војни војни со два нови ликови и нов брод. Комплетите за младиот Ландо Карисијан, L3-37 и Ландо ...

Прочитај повеќе

Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH: Патување на херојот на Реј да се врати јуни 14th

Ажурирано на 1: 59 pm ET: Гласини беа изобили ова утро во заедницата на галаксите на војни на ѕвездите, а најновите доаѓаат од податоци, според @SWGOHevents на Твитер. На сметката беше известување дека ...


SWGoH

SWGoH: објавен календарот на настаните од јуни

Меморијалниот викенд е во полн замав и премиерот на Соло: приказна за војни војни се чини дека е успешна додека добива некои многу добри критики. Додека Star Wars Galaxy of Heroes беше зафатен со ...


SWGoH

SWGoH: Game Update додава Wicket, Mother Talzin, FOE и повеќе до FTP статус

РЕАЛБИНСКА РАБОТА НА РАДИЈАТА Наградите на Сит Триумвират Раид се ребалансирани. Краток преглед на ребалансот на наградата може да се најде во овој пост: Dev Blog - Сит Триумвират Раид Награди - 4 / 2 / 18 ЗАБЕЛЕШКА: Со ...


Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH: настаните на BB-8 & Rey (Џеди тренинг) ќе се вратат во Галаксија на хероите

Во изненадувачки потег, двајца од најдобрите ликови во Star Wars Galaxy of Heroes треба да бидат достапни во играта подоцна оваа недела. Објавено е на EA SWGoH форумите што ...


SWGoH - Дарт Сион против Виза Мар

SWGoH GameChangers: Војна на ѕвездите од старата република 2 ќе нападне SWGoH

Со денови, заедницата Галакси на херои на ѕвездите има потреба да знае што се случува зад сцената со иднината на SWGoH. Беше познато дека неколку GameChangers беа пренесени ...


SWGoH игра менува

SWGoH GameChangers: EA / CG Студио патување во живо Блог

Gaming-fans.com Директор на содржина LJ е еден од неколкуте SWGoH GameChangers кои ќе го направат патувањето оваа недела во EA Capital Games Studio во Сакраменто, Калифорнија. Среда започнува со работа со ...


Сит Раид

SWGoH GameChangers: QoL Update & New Raid доаѓаат во Star Wars Galaxy of Heroes

Како што беше наведено вчера, во 2017, февруари беше Месец на Сит во Star Wars Galaxy of Heroes, гледајќи го додатокот на Дарт Нихилус, Сит Асасин и Сит Тројер во играта и многу повеќе. Претходно оваа недела ...


SWGoH

SWGoH GameChangers: Календар на февруари и карактер на дневни најави

Јануари е за да биде зад нас, и како и секој месец, последните неколку дена предизвикуваат заедницата Галакси на херои на ѕвездите да се шпекулира како никогаш порано. Благодарение на SWGoH GameChangers програмите од EA ...


SWGoH

Повеќе територија битки, нови ликови и еснаф наспроти Guild доаѓа до SWGoH

Билтенот насловен "Патот напред за ѕвездени војни Галакси на хероите" беше објавен претходно денес, продолжувајќи го она што во голема мера се сметаше за значително подобрена комуникација во играта од јуни 2017. Во билтенот / ажурирањето ...