Ажурирања на играта

SWGoH

Директорот за содржини на Gaming-fans.com се приклучува на SWGoH фид Виза

Заедницата на галаксите на ѕвездите на Галаксите на Heroes продолжува да расте и да развива, а со тоа Gaming-fans.com продолжува да прави се што можеме за да им помогнеме на играчите од целиот свет подобро да ја разберат играта и да ...

Прочитај повеќе

SWGoH

Повеќе територија битки, нови ликови и еснаф наспроти Guild доаѓа до SWGoH

Билтенот насловен "Патот напред за ѕвездени војни Галакси на хероите" беше објавен претходно денес, продолжувајќи го она што во голема мера се сметаше за значително подобрена комуникација во играта од јуни 2017. Во билтенот / ажурирањето ...SWGoH

SWGoH Community News - септември 8, 2017

По неколку суви месеци порано во годината, настаните се појавуваат насекаде во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите! Исто така имаме и нов референтен дел од веб-страницата достапна за да им помогнеме на играчите од сите ...


SWGoH - територии битки

SWGoH: додадена галактичка енергија во најновиот ажурирање на играта

А рестартирање на клиенти на "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите вечерва има еден нов елемент на белешка што полета под радарот - барем неколку минути. Додека сите беа возбудени да добијат ...


SWGoH: Роло Детали објавени

SWGoH: Повреден офицер Leia Organa (ROLO) комплет Откријте!

Во неговото најново видео на YouTube, Хабс фан Хан ни ги доставува деталите за комплетниот офицер на револверот Леја Органа (ROLO). По неговото видео порано оваа недела со најновите информации за "Галаксите на ѕвездите" на "Герои на ѕвездите" на територијални битки, ...


SWGoH - командант Лука

SWGoH: Подготвувајќи се за командант Лук - водич во длабочина!

Во неговото најново видео на YouTube, Хабс фан Хан ни го доделува неговото Подготвување за Лук видео за Star Wars Galaxy of Heroes. Да биде пуштен на специјален настан на SWGoH Luke Skywalker во август, командант ...


SWGoH го преработи стариот бен

SWGoH: Нова надеж добива (малку) нов изглед

Со воведувањето на командантот Лук Скајволер на "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите очекуваа уште оваа недела, новите надградби на 4 на карактерите 5 потребни за отклучување на командирот Лук (малку) ...


Нема слика

SWGoH Community News - август 5, 2017

Zounds! Прегледи и нов моќен лик се и на хоризонтот во "Војна на ѕвездите" Галаксија на хероите! Нашата нова надеж! Командант Лук Скајволер! Најновиот карактер што ќе го погоди Galaxy of Heroes ќе биде командант ...


SWGoH: Командирот Лук Скајвукер комплет открива

SWGoH: Командантот на Лук Скајуукер, откриј го! Ажурирај 08.02.2017

Во неговото најново видео на YouTube, Хабс фан Хан ни го пренесува прегледот на командирот Лука Скајлејкер за "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите. Да биде пуштен на специјален настан SWGoH Luke Skywalker ...