Треба ли да купувам

Треба ли да купам прва наредба на патент?

Нашиот SWGoH треба да купи серија продолжува со преглед на Првиот ред марки бовница. Кјло Рен Немаскиран неодамна се појави во играта преку специјален настан на Марки, заедно со својот брод и ...

Прочитај повеќе

SWGoH: Треба ли да го купам Фениксскиот сквадрон Ultimate Bundles?

Најдоцна во нашата SWGoH треба да купи серија се фокусира на Phoenix Ultimate Bundle и поединечни карактерни пакети. Како што навести во изминатите недели, Големиот адмирал Траун се врати во својот Уметник ...


SWGoH: Треба ли да ги купите пакетите за капитални бродови?

Неколку важни промени на бродот и додатоци беа објавени неодамна - првите места на 20 во арената на бродот ќе добијат кристална награда, сега главните бродови 7 * се достапни, а нов главен брод ќе ...


SWGoH: Треба ли да купам борец за слобода и засилувања?

Нашиот SWGoH треба да купам серија продолжува со разгледување на пакетите на Ultimate и засилувања за слобода. Бродовите добиваат многу фокус во последно време и најверојатно ќе продолжиме да гледаме поголемо внимание во ...


Прв ред пакет - SWGoH

SWGoH: Треба ли да ја купам првата нарачка со најновиот пакет?

Најдоцна во нашата SWGoH треба да се купи серија се фокусира на Првиот редослед Ultimate Bundle. На срдечниот, забавен droid BB-8 доаѓа во SWGoH преку својот Легендарниот настан и ќе бара Прво Ред ...


SWGoH

SWGoH Community News - септември 8, 2017

По неколку суви месеци порано во годината, настаните се појавуваат насекаде во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите! Исто така имаме и нов референтен дел од веб-страницата достапна за да им помогнеме на играчите од сите ...


Пакет за враќање на шверцерот - SWGoH

SWGoH: Треба ли да купам пакетот за враќање на шверцерот?

Најновиот додаток на "Треба ли да Купи SWGoH серија доаѓа во форма на две нови toons - ветеранот шверцер Хан Соло и ветеранот шверцер Chewbacca. Со додавањето на овој импресивен дуо, ЕА додаде ...


Нема слика

SWGoH Community News - август 5, 2017

Zounds! Прегледи и нов моќен лик се и на хоризонтот во "Војна на ѕвездите" Галаксија на хероите! Нашата нова надеж! Командант Лук Скајволер! Најновиот карактер што ќе го погоди Galaxy of Heroes ќе биде командант ...


Империја фракција пакет - SWGoH

SWGoH: Треба ли да го купам пакетот за фракција на империјата?

Најновиот додаток на нашата SWGoH Треба ли да Купи серија е Дали треба да купам Империја фракција пакет? Додадено оваа недела, пакетите за фракција на империјата ги чинат кристалите 699 и "секоја пакет награди една картичка од ...


Wicket - Пакет за зачувување на шуми - SWGoH

SWGoH: Треба ли да купам пакет за зачувување на шуми?

Еден од нашите омилени статии за членовите тука на Gaming-fans.com е "Треба да купувам" SWGoH серија статии каде што сме разгледале сè од контроверзните Citadel пакети до последните Mod Set пакети сите ...