SWGoH 101

Нов член за SWGoH 101: Солирање на херојски ранкорни напади

Gaming-fans.com со задоволство го најавува додавањето на нашиот најнов водич за игри: SWGoH 101: Soloing Heroic Pit Raid (Rancor). Овој водич го додава нашиот тековен референтен портал за Galaxy of Heroes, SWGoH 101, кој го зема ...

Прочитај повеќе

SWGoH

Воведување на SWGoH 101: Сеопфатен моден водич!

Gaming-fans.com со задоволство го објавува дополнувањето на новиот Comprehensive Mod Guide за играчите на Star Wars Galaxy of Heroes. Главен додаток на нашиот тековен референтен портал за Galaxy of Heroes, SWGoH 101 ги зема играчите преку ...


SWGoH

SWGoH Community News - септември 8, 2017

По неколку суви месеци порано во годината, настаните се појавуваат насекаде во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите! Исто така имаме и нов референтен дел од веб-страницата достапна за да им помогнеме на играчите од сите ...


SWGoH еснафи

SWGoH 101: еснафи, размена на еснаф, продавница за еснаф и еснаф

Еснафи. Еден од најинтересните делови на "Галакси на хероите" на "Војна на ѕвездите". (Се надевам) членовите на 50 сите доаѓаат заедно како тим за да се заврши мисијата, или Рација во тековната верзија на SWGoH ....


Војна на ѕвездите Галакси на херои

SWGoH 101 Вовед: Журнал на Noobs - Рано Walkthrough на SWGoH

Добредојдовте во SWGoH 101 воведот. Ако го читате ова, тогаш сте го најдовте мојот дневник. Јас сум Ninety7Bravo и ова списание ги прикажува вашите први чекори во мобилната игра Star Wars: Galaxy of Heroes ...