Карактери на SWGOH

SWGoH - Геонозиски шпион

SWGoH: Најдобри модови за Geonosian Spy

Добредојдовте во друг напис во нашата серија за Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални ликови. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Погрејте помалите

SWGoH: Најдобри модови за Poggle Помалите

Добредојдовте во друг напис во нашата серија за Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални ликови. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, ...


SWGoH - прв ред извршител

SWGoH: Најдобри модови за прва цел на извршителот

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH. Додека не тврдам ...


SWGoH - прв ред извршител

SWGoH GameChangers: комплет за првите наредби. Откриј

Благодарение на SWGoH GameChangers програмата со EA & CG, Gaming-fans.com со задоволство го откри комплетот за најновиот додаток на Star Wars Galaxy of Heroes - Првиот поредок. Членот на 8th ...


Мејс Винду - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за Мејс Винду

Добредојдовте во друг напис во нашата серија за Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални ликови. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори во оваа игра, ...


SWGoH - Пустиник Јода

SWGoH Зета Преглед: Пустиник Јода

Еден од најновите ликови во "Војна на ѕвездите Галакси на хероите", Пустиник Јода за прв пат беше достапен со најавата за додавање на територијални битки: бунтовнички напад. Достапно во продавницата за еснафски настани, Пустиник Јода ...


SWGoH - Greedo

SWGoH: Најдобри модови за Greedo

Добредојдовте во најновиот напис во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes, каде што ги разгледуваме најдобрите модови за секој карактер на SWGoH тука. Како гостин рецензент ...


Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Реј (обука на Џеди)

Прв пат беше претставен во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите во Патувањето на Херојот на Реј во декември 2017, заедно со филмот за епизода VIII: "Последниот једи", "Реј" (обука на Џеди) веднаш се префрли на META за ...


Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH: Најдобри модови за Реј (обука на Џеди)

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за специфични карактери SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


Феникс во состав Арена - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Езра Бриџер

Еден од најдобрите навредливи ликови во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите, Езра Бриџер беше пуштен во игра во април 2017. Еден член на фракциите на Џеди, Бунтовничката и Фениксот, Езра доби мини-преработка во октомври ...