SWGOH - GameChangers

SWGoH - прв ред извршител

SWGoH GameChangers: комплет за првите наредби. Откриј

Благодарение на SWGoH GameChangers програмата со EA & CG, Gaming-fans.com со задоволство го откри комплетот за најновиот додаток на Star Wars Galaxy of Heroes - Првиот поредок. Членот на 8th ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Реј Џеди обука

SWGoH GameChangers: Кит открива за Реј (обука на Џеди)

Вчера GameChangers за EA's Star Wars Galaxy of Heroes беа првите кои ги откријаа условите за Патување на Херојот на Херојот, настанот за отклучување на Реј (обука на Џеди). Денес, имаме задоволство да откриваме ...


Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH GameChangers: Детали за Патувањето на Херојот на Реј и враќањето на парчиња и планови на BB-8

Проверете го нашиот животен блог на настанот на Херојот на Херојот, вклучувајќи ги нивоата на пренос, модовите, клучните статистики и многу повеќе, како и видеото на настанот за да можете да видите што ви треба! На ...


SWGoH - Нукин

SWGoH: Кој е најдобриот водач на Сит во битките на територијата на темната страна?

Кој е најдобриот водач на Сит во борбите за територија на темната страна (империјална одмазда)? Војна на ѕвездите Галаксија на хероите GameChanger Nukin ги разгледува најдобрите лидери на Sith Dark Side во играта и ...


SWGoH Mist Passiert

SWGoH: Волшебник Водич за војни за војна на Пасиертот - тимска работа и организација на еснафи

Територијалните војни ќе започнат во Star Wars Galaxy of Heroes во само околу 48 часови, додека гледаме да отвориме уште едно ново поглавје во тековната сага на SWGoH. Како играчи се подготвуваат за ...


SWGoH - Wampa

SWGoH GameChangers: Три нови знаци на темната страна кои ќе се приклучат на Галакси на хероите - Открива комплет

Темната страна е наскоро да добие засилување во Star Wars Galaxy of Heroes. Во моментов побројни од членовите на 18 од страна на Светлината во играта, Империјата ќе добие два нови членови и ...


Кло Рен Демаскиран - SWGoH

SWGoH GameChangers: Првиот поредок се зголемува со нови ликови и бродови - се открива комплет

Најновото големо објавување од Star Wars Galaxy of Heroes е додавање на четири нови единици на играта, од кои сите се членови на Првиот редослед, додека се приближуваме до ...


Реј наспроти Кјо Рен - SWGoH

SWGoH GameChangers: Откриени се деталите за патувањето на Херојот

Претходно оваа година "Star Wars ™: Galaxy of Heroes" го претстави првиот настан на Херојот на патување, во кој се појавува Лук Скајуокер, за прв пат се појави на Tatooine во Star Wars ™: Нова надеж. Играчите може да доживеат иконични настани ...


SWGoH - Ноќен дух

SWGoH GameChangers: Ноќен борец за зомби и ноќни дух открива

Nightsister Zombie Vile Nightsister резервоар кој нанесува сложеност надолу и не може да биде запрен од оживување бесконечно. Основни: Допир со мала допир Физичко оштетување на цел непријател и нанесување на издржливост надолу за 2 се врти. Специјален 1: наслови ...


SWGoH - Мајка Талзин

SWGoH GameChangers: Мајка Талзин комплет Откриени

Најновата голема најава од "Волшебните војни Галакси на хероите" е додаток на Мајка Талзин (комплет откриен подолу). Заедно со преработката на петте постоечки ноќни клубови, Талзин и нејзиниот клан се очекува да ...