SWGOH - територии војни

SWGoH

SWGoH: Одбрана во територијални војни

Брзото зголемување на YouTuber и EA GameChanger Crazy Excuses ни дава некои вредни детали и совети за тоа како да се погледне во одбраната во територијални војни во Star Wars Galaxy of Heroes. Како што се приближуваме до почетокот на ...

Прочитај повеќе

SWGoH Mist Passiert

SWGoH: Волшебник Водич за војни за војна на Пасиертот - тимска работа и организација на еснафи

Територијалните војни ќе започнат во Star Wars Galaxy of Heroes во само околу 48 часови, додека гледаме да отвориме уште едно ново поглавје во тековната сага на SWGoH. Како играчи се подготвуваат за ...


SWGoH - територии војни

SWGoH: објавени информации за војни во Новата територија

Следниот Game Mode дополнување на Војна на ѕвездите Галакси на хероите е поставена како што ќе видиме додавање на територии војни во играта во блиска иднина. Детали, објавени јавно од ЕА / ЦГ, ...