SWGOH - видеа

SWGoH - Напад битки - Бунтовнички преглед

SWGoH: Напад битки - Бунтовнички преглед Видео, Walkthrough и совети за успех

Најновиот напад на битката во SWGoH, Бунтовнички преглед. Јас ќе одам да ви прошетка низ тоа како да се победи Бунтовник заокружи со користење царски војници. За ова пробивање ќе го покривам единствено бонусниот ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Магла Passiert

SWGoH: Босск - крал на територијални битки на темната страна!

SWGoH EA GameChanger Mist Passiert презеде време преглед и тестирање на најновиот лик во Галакси на херои, Баунти Хантер Босск. Резултатот од ова е неговото преиспитување на Босск, Кралот на територијата на темната страна ...


SWGoH - RJT во STR фаза 1

SWGoH: Поблизок поглед на тимот за отпорност на RJT за Фазата 1 од Рак на Sith Triumvirate

Од првиот ден од Sith Triumvirate Raid, тимовите предводени од Реј (обука на Jedi) се покажаа како најефективни и најмоќни на таблата. всушност, во нашиот Сит Триумвират ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH: Младенчињата фан Хан прашува "Дали Дарт Траја е најдобар карактер во играта?"

CubsFanHan се враќа со својот најнов видео на "Галакси на хероите" на Star Wars. Денес тој ни ја донесува својата прва драма со користење на Дарт Траја со сопствени реакции на нејзината употреба во играта. Нашиот колега SWGoH ...


SWGoH игра менува

SWGoH: AhnaldT101 Потврдува дека Босс доаѓа во Галаксија на хероите

AhnaldT101, еден од најпочитуваните GameChangers за мобилната игра "Галакси на херои" на "Еј-Капитал игри", се појавува во реклами во играта во изминатите неколку дена за да не извести за најновите ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH Топ 15 карактери Анкета - март 2018

Популарни Star Wars Галакси на херои YouTuber и Gaming-fans.com Медиумски партнер Младоженци Фан Хан ни ја носи неговата најнова рата од Топ 15 SWGoH карактер рангови. Овој месечен сет на ранг-листа ги разгледува ...


SWGoH - Оди Nerdy

SWGoH: Gaming-fans.com Мод водичи нагласени во одење најновото видео на YouTube на Нерди

Последиците од посетата на Сакраменто за SWGoH GameChangers несомнено ќе бидат најава за содржина, но кои се другите грутки кои доаѓаат како резултат на посетата на седиштето на EA Capital Games? ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH: Февруари Топ 15 Tourney - Аналд добива протерани ?! Gamechangers @ EA!

CubsFanHan се враќа со својот најнов видео на "Галакси на хероите" на Star Wars. Денес тој ни ја донесува својата најнова рата на Топ 15 SWGoH ранг-листа. Овој месечен збир на рангирање го разгледува ...


SWGoH: Дали сте го поминале најдоброто дело во продавницата за еснафи?

Со сите одлични опции за пренос во Guild Store, лесно е да се фокусирате на големите момци како Carbantis, Stun Cuffs и Holo проектори. Но, има мал дечко што виси таму, тоа е ...


Младенчињата фан Хан

SWGoH: Holdo vs Talzin & е Темната страна Anakin Влезна?

Додека тимовите за обука на Реј (Jedi Training) продолжуваат да бидат META во "Галакси на ѕвездите", оние што ги прифатија ноќите и мајката Талзин, изминативе неколку месеци се расипани ....