SWGOH - Зета Материјали

SWGoH - Пустиник Јода

SWGoH Зета Преглед: Пустиник Јода

Еден од најновите ликови во "Војна на ѕвездите Галакси на хероите", Пустиник Јода за прв пат беше достапен со најавата за додавање на територијални битки: бунтовнички напад. Достапно во продавницата за еснафски настани, Пустиник Јода ...

Прочитај повеќе

Реј Џеди обука - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Реј (обука на Џеди)

Прв пат беше претставен во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите во Патувањето на Херојот на Реј во декември 2017, заедно со филмот за епизода VIII: "Последниот једи", "Реј" (обука на Џеди) веднаш се префрли на META за ...


Феникс во состав Арена - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Езра Бриџер

Еден од најдобрите навредливи ликови во "Војна на ѕвездите" Галакси на хероите, Езра Бриџер беше пуштен во игра во април 2017. Еден член на фракциите на Џеди, Бунтовничката и Фениксот, Езра доби мини-преработка во октомври ...


Феникс во состав Арена - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Сабине Врен

Една од ѕвездите на серијата карикатури на "Војна на војни", Сабин Врен е младиот мандалорски воин и уметник кој специјализирал експлозиви во текот на четири сезони на шоуто. Наоружан со Мандалорискиот артефакт наречен ...Касиан Андор Зета - SWGoH

SWGoH Зета Преглед: Касиан Андор

Една од ѕвездите на Rogue One: приказна за војни војни, Cassian Andor ни покажува добра, лоша и грда страна на Бунтот против Империјата. Во Војна на ѕвездите Галакси на херои, ...


SWGoH: Феникс Зетас Макс

SWGoH: Тестирање на максимална Фениксска ескадрила со Зета во HAAT, Арена и територии битки

CubsFanHan се враќа со неговиот последен видео на "Галакси на херои" на "Војна на ѕвездите" со поглед на ново преработената Фениксска ескадрила. Сега со подобрени способности, вклучувајќи пет (Езра, Хера, Канан, Сабине и Зеб) Zeta способности низ ...


SWGoH - Феникс Rework

SWGoH: Феникс одред Рбед Влезна!

CubsFanHan се враќа со својот последен видео на "Галакси на херои" на "Војна на ѕвездите", каде што тој го открива деталите за преработката на Феникс. Ликовите од бунтовниците на Војна на ѕвездите ја погодија сцената претходно оваа година, но не успеа ...


SWGoH - Прв ред

SWGoH Зета Преглед: Прв поредок Стортровер

Првично еден од најслабите ликови во Star Wars Galaxy of Heroes, првата наредба Stormtrooper доби преработка во почетокот на 2017 што го направи многу потрајни и додаде Zeta Способност. Преработува ...


SWGoH - Зета Материјали

Топ SWGoH Zeta Способности: Како што гласаа SWGoH YouTubers & Players - септември 2017

Популарни Star Wars Галакси на херои YouTuber Младенчињата Фан Хан ни носи уште една рата од SWGoH рангови со Топ SWGoH Зета Способности за септември 2017. Овој сет на рангирање е дел од серијата ...