SWGOH - бродови

Кло Рен Демаскиран - SWGoH

SWGoH GameChangers: Првиот поредок се зголемува со нови ликови и бродови - се открива комплет

Најновото големо објавување од Star Wars Galaxy of Heroes е додавање на четири нови единици на играта, од кои сите се членови на Првиот редослед, додека се приближуваме до ...

Прочитај повеќе

SWGoH - Chimaera

SWGoH: Кралскиот Чимара Легендарниот бродски настан во живо Блог и совети за успех

Почетниот Империјал Чимара легендарниот бродски настан започна, а нашиот директор на содржината ќе го живее својот блог подолу. Слично како и неговиот блог во живо на настанот на уметникот на воениот адмирал Траун, ЛЏ ќе ...


SWGoH: Треба ли да купам борец за слобода и засилувања?

Нашиот SWGoH треба да купам серија продолжува со разгледување на пакетите на Ultimate и засилувања за слобода. Бродовите добиваат многу фокус во последно време и најверојатно ќе продолжиме да гледаме поголемо внимание во ...


SWGoH

Повеќе територија битки, нови ликови и еснаф наспроти Guild доаѓа до SWGoH

Билтенот насловен "Патот напред за ѕвездени војни Галакси на хероите" беше објавен претходно денес, продолжувајќи го она што во голема мера се сметаше за значително подобрена комуникација во играта од јуни 2017. Во билтенот / ажурирањето ...


SWGoH - адмирал Акбар

SWGoH: Најдобри модови за адмирал Акбар

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за индивидуални карактери SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


SWGoH

SWGoH Нов предлог за знаци: Капитал Брод Химера

Chimaera - комплетно издание Темна страна, Империја, Седма флота, Капетански брод Потребна: ГРАНД АДМИРАЛ ТРЕТА Беспрекорно насочени системи (Основни): Затвори физичко оштетување на целниот непријател и сите цели заклучени непријатели. Потоа, отстрани го 10%% ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за Големиот Моф Таркин

Добредојдовте во друг напис во серијата за Star Wars Galaxy of Heroes, каде што ги разгледуваме најдобрите модови на SWGoH карактери за секој специфичен toon. Додека не тврдам дека ги имам сите одговори ...


Нема слика

SWGoH: Подготовка и поразување на 6 * Ackbar флота предизвик, Mace ни дава коска!

Популарни Star Wars Галакси на херои YouTuber Smithie D го разгледува тимот на FTP кој се користи за да го победи Admiral Ackbar Fleet предизвик со ѕвезда 6. Проверете го ова со кликнување на графиконот подолу за ова ...


Нема слика

SWGoH: Треба ли да купам Cassian U-Wing Bundle?

Нов предмет се појави во продавницата за податоци карти на "Галакси на хероите" на крајот од неделата на "Несреќата на камените" - Cassian U-Wing Bundle. Цена од $ 39.99, ги гарантира фракциите за отклучување на Касијан Андор (50 shards) ...


Нема слика

Војна на војни Востанија се бунат ликовите кои ќе бидат додадени во SWGoH во март

Кога објавував дека "секој од серијата на бунтовници" исчезна од Star Wars Galaxy of Heroes назад во моите Топ 10 карактери кои недостасуваа од SWGoH во декември 2016, јас искрено не ги очекував програмерите ...