Трансформатори Земјата војни

TFEW - Енергетски јадра

TFEW: Моќ јадра доаѓаат во Transformers Земјата војни

Следната голема работа за Transformers Земјата војни доаѓа наскоро - Power Cores. Само неколку недели по објавувањето на 3rd комбинирачот и за автоботите и за измамите, сега знаеме ...

Прочитај повеќе

TFEW - Sideswipe

TFEW: 20 Премиум кристали отклучен - добра вредност или не?

Растот на играчите во Transformers Земјата војни е неверојатно бавен, и за оние кои почнуваат да се близу ниво 50 со нивните ботови, станува болно јасно - сè друго освен бомбите на 4-ѕвезда може да се чувствуваат како ...


Нема слика

TFEW: Резултати за викенд настани Повеќе во линија со логика, праведност

Сега, кога трансферите за време на викендите за војни на планетата Земја, Double-Crossed, се завршени, изгледа дека резултатите од конечниот сојуз се многу повеќе во согласност со логичните, чесни бројки. Брз поглед на конечните резултати ...


Нема слика

Трансформатори Земјата војни викенд информации за настанот: Мешани сигнали

Добро утро Cybertron! Жал ми е што пропуштив минатата недела, но работите се зафатија на мојот крај. Јас сум тука за да го направам тоа со преглед за настанот овој викенд за 4 / 14 / 17-4 / 16 / 17! "Подготовки за трансфер ...


Нема слика

Трансформатори Земјата војни Викенд информации за настанот: Примарната инстинкт

Добро утро Cybertron! Еве го вашиот преглед на новиот неделен настан во Transformers Earth Wars за 3 / 31 / 17-4 / 2 / 17! Работите се поставуваат за пристигнување на два лика на ѕвезди: Optimus Primal и Megatron! Време за…Нема слика

Извештај за војни за војни во текот на викендот

Добро утро Cybertron! Еве го вашиот преглед на новиот неделен настан во Transformers Earth Wars за 3 / 17 / 17-3 / 20 / 17! "Димниот екран останува во криење, загрижен за безбедноста на луѓето ако влегуваат или во зона на зрачење или ...


Нема слика

Извештај за војни за време на викенд: Проект Супернова

Трансформатори Викенд за војни за војни: Проект Супернова Добро утро Кибертрон! Еве го вашиот преглед на новиот неделен настан во Transformers Earth Wars за 3 / 3 / 17-3 / 6 / 17! "Човештвото го направи тоа! Тие ја донесоа експерименталната Нова сила ...


Нема слика

Извештај за војни за војни за време на викендот: Целна заклучена!

Извештај за војни за војни за време на викендот: Целна заклучена! Со ЦБ Добро утро Кибертрон! Со управувањето со хардвер на Sharkticon, Lockdown ја продолжи својата потрага по Perceptor. Еве вашиот викенд извештај за 2 / 24 / 17-2 / 27 / 17. "Заклучувањето неуморно го следи секој Перцептор ...


Нема слика

Извештај за војни за време на викенд: Работиме на ајкулите

Викенд за војни за војни: Изработка на ајкулите преку ЦБ Добро утро Кибертрон! Откако поплави уште една поплава од Шаркикони, сега сме подготвени за новиот настан за 2 / 17 / 17-2 / 19 / 17. "Со Шаркистонците се расчисти ...