TFEW - Енергетски јадра

TFEW - Енергетски јадра

TFEW: Моќ јадра доаѓаат во Transformers Земјата војни

Следната голема работа за Transformers Земјата војни доаѓа наскоро - Power Cores. Само неколку недели по објавувањето на 3rd комбинирачот и за автоботите и за измамите, сега знаеме ...

Прочитај повеќе