Некатегоризирано

SWGoH - територии војни

SWGoH: Mobile Gamer открива детали за териториите војни

Почитувани Star Wars Галакси на херои YouTuber Mobile Gamer го објави својот најнов видео што ни ги дава првите детали за територијалните војни. Mobile Gamer ни дава преглед на тоа како функционира територијалната војна, ...

Прочитај повеќе

Анкета: Кои клонови војни Jedi карактер најмногу би сакале да видат додадени на SWGoH?

Gaming-fans.com "кој лик најмногу би сакал да видам додадени на SWGoH" анкетите биле популарен додаток на страницата што започна претходно овој месец, а анкетите продолжуваат со Clone Wars Jedi како ...


Star Wars Battlefront 2: борец класа

Класа на борец Класа Versatile Класата на Fighter е повеќенаменска класа на ѕвезди во Star Wars Battlefront II на DICE. Има добра брзина и маневрирање, просечно здравје и добра огнена моќ. Се смета за средно ниво помеѓу класата Пресцептор и бомбашката класа ....


Класи на бојното поле 2: директор

Battlefront 2 го враќа класниот систем од оригиналните игри. Секоја фракција има четири класи. Ова е офицерска класа: офицерска класа во командните службеници ги прави нивните соиграчи подобри. Тие поседуваат посебни вештини ...


Нема слика

Добивање најмногу вредност од промоцијата на Google Play

ЕА и Гугл имаат долга историја на собирање и наградување на Андроид корисници, без разлика дали тоа беше со слободен карактер 7 *, како што е K-2SO, или во најновиот случај, бесплатно во наградните игри за купување ...


SWGoH Leia

SWGoH: Најдобри модови за принцезата Леја

Принцеза. Сенатор. Општо. Мајка. Родена е за време на основањето на Империјата, Лија Органа ги исполни сите овие улоги и повеќе во својата долга борба против тиранијата и спротивставеноста. Во SW: GoH, Leia убаво се вклопува во повеќе високи ...Нема слика

SWGoH Зета Преглед: Големиот мајстор Јода

Тренер на Џедај за 800 години. Господар на Советот на Единици. Генерал за време на Војниците на клон. Мудро е над мудроста. Не е оценето според големината. Единствениот, Јода! Големиот мајстор Јода се стекнал во SWGoH ...


Нема слика

SWGoH Зета Преглед: Дивјак Опрема

Иако привлечен за понови играчи, Savage Opress никогаш не беше остварлив за доцна игра додека тој не бил преработен и добил зета за време на преминувањето на Sith Faction. Тоа брзо стана јасно дека zSavage беше ...


Нема слика

Трансформатори Земјата војни: Карактер Профил - Кука

Трансформатори Земјини војни: Профил на карактерот и анализирање преку ЦБ Предмет: Фракција на кука: Децецептион Подгрупа: Конструкции Функција: Изградба, хирург, медиокритет: Кратко во играта Био: Нешто од перфекционист, Кука смета дека неговите колеги Constructicons се малку сурови и ...