Марвел: иднината на борбата

Друга многу популарна мобилна игра, Marvel: Future Fight е игра со суперхерој, која е создадена од Netmarble Games и објавена во април на 2015.

Gaming-fans.com ќе изгледа да им помогне на играчите на Marvel: Future Fight (MFF) со совети за униформи, ISO-8 комплети и сопствен опрема за секој лик.

 

Продавница на Fun.com колекција на DC и Марвел Забавни костуми!