Легендарни и Единствени картички

Легендарните картички во Арена на војни на ѕвездите се лидери кои ги земаат вашите ликови, претставени со картички, во битка. Легендарните картички се многу ретки, и секоја од овие лидерски картички има Единствена картичка која може да се користи само кога тој конкретен Лидер е во тимот. Подолу се наведени сите Легендарни и Единствени картички во Arena Wars Force Arena заедно со линкови до видео игра за легендарните лидери на картички достапни во SWFA.
 

Легендарни и уникатни картички во SWFA

Подолу ќе најдете листа на легендарни картички и нивните соодветни Единствени лични карти достапни во Star Wars Force Arena. Кликнете на линковите за да ги видите видеата на ЈуТјуб од овие легендарни карактери во акција.

Светлосна страна Темна страна