Нема слика

SWGoH New Character Review: Езра Бриџер

Со Војна на војни Бунтовници Феникс ескадрила што е во фокусот на SWGoH во март 2017, најновото ослободување од таа група е Џеди Падаван Езра Бриџер. Обучени под покровителство на Канан Јарус, поранешен ...


Нема слика

Војна на ѕвездите Галакси на херои - Топ 5 не-лидерски Зета способности

Нашиот медиумски партнер, популарниот YouTuber Smithie D, ги разгледува најдобрите ликови на 5, кои не се лидерски Zeta, за карактерите на "Галакси херои" од "Војна на ѕвездите". Проверете го тоа со кликнување на графиката подолу, бидејќи оваа најнова SWGoH видео обезбедува некои ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за Magmatrooper

Денес ќе ги разгледам модрите за Магматроопер на различните форми на Стормотроп. Првично дизајниран за борба против вулкански региони, Magmatrooper во SW: GoH е единица на империја која убаво синергира во тимови на Зета Дарт Ведер ....


Нема слика

SWGoH: Целосна Зета Прва Ред Херојски резервоар за отстранување на фаза 2

Најновото видео од медиумскиот партнер Gaming-fans.com, Смити Д, го разгледува тимот од првиот ред кој се бори против Фазата 2 на херојскиот ААТ во "Галакси на ѕвездите". Тимот ги вклучува сите четири можни ...


Нема слика

Војна на ѕвездите Преглед на книги - последици: крај на империјата

Наслов: Последиците: Крајот на Империјата Канон на поставеноста на Канон: Помеѓу епизодата VI и епизодата VII, 5 ABY Должина: поглавја 38, страници на 423 Добредојдовте во нашиот преглед на канонските романи на Star Wars. Иако ова не е ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за Qui-Gon Jinn

Добредојдовте во најновата статија во нашата серија за популарната игра Star Wars Galaxy of Heroes каде што ги разгледуваме најдобрите модови за специфични карактери SWGoH. Додека не тврдам дека ги имам сите ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за K-2SO

К-2SO има многу интересен раководство. Неговата шанса за контранапад се качува на 97.6% (преполовен додека се дебатира). Неговиот потсмев масира на 75% (100% додека buffed). Тој има малку низок оклоп, а неговата издржливост не е ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за атентаторот Сит

Денес ќе ги барам модовите за еден од новите SW: GoH ликови, Sith Assassin. И покрај тоа што е безимен карактер на двосмислена каноничност, Сит Асасин го направи во играта со фантастична вештина ...


Нема слика

SWGoH: 13 работи што сакаме да ги додадеме или подобриме во оваа игра

Најновото видео од Смити Д се однесува на актуелните проблеми со "Галакси на ѕвездите". Фановите велат дека се поправени за поправање на грешки, нови функции и повеќе ажурирања за квалитетот на животот за да ја подобрат играта. Кликнете на ...


Нема слика

SWGoH: Најдобри модови за дивјачка опција

Денес ќе ги разгледам модовите за ученичка од Датомиријан Сит, Севиџ Опрес. Издржлив и брутален напаѓач, Savage може да го убие речиси секој повреден непријател во еден удар, и се доближува до тимови ...