Star Wars GOH


Бесплатен превозот на Booksamillion.com.
Војна на ѕвездите Галакси на хероите беше ослободен на крајот на 2015 и брзо стана еден од моите лични, сите времиња фаворити. Како навивач на "Војна на ѕвездите", им помага на играчите да се поврзат со (повеќето) свои омилени ликови и да учат имиња на други, помалку познати ликови. Креаторите на играта, ЕА и Капитал Игри, заедно со Дизни и Лукас Филм, продолжуваат да ја одржуваат играта напред и да се развива, така што тоа не стагнира како Angry Birds Transformers и многу други игри. Војна на ѕвездите Галакси на хероиДодавањето на нови ликови, бродови, модови, рации како Резервоарот Takedown (AAT)и претстојните Територијални битки продолжете да ја одржувате играта свежа и да ја одржувате фантазијата за повеќе.

 

Популарни SWGoH страници на Gaming-fans.com: