Барате SWGoH еснаф?

Дали сте во потрага за Star Wars Галакси на хероите еснаф да учествуваат во? SWGoH еснафисе истиот концепт како сојузи во други игри - во основа е тим од други играчи со кого може да комуницирате и да се борите. Не се разликува од другите телефонски игри, притисокот од врсници игра голема улога, бидејќи оние кои не го прават својот дел често може да го задржат Гилдот. Војна на ѕвездите тематизирани тимовиВо Star Wars Galaxy of Heroes, секој корисник е во можност да ја искористи својата битка за да ги собере до 600 Raid билети за еснафот, кој секој ден е наметнат во одредено време. Напад билети потоа се користат кон една од двете опции на Raid - Ранкор Раид илиРезервоарот Takedown Raid.

Gaming-fans.com во моментов работи со Алијансата Империја (ОТЕ) која е составена од пет различни еснафи. Детали се подолу за секој кој бара да се натпреварува во "Војна на ѕвездите Галакси на хероите".

 

DotE - Топ 100 херојски AAT (High Level HAAT) - Нема моментално отворање

 • Бара 600 рација билети / енергија на ден
 • Во моментов се борат против Tier 7 Rancor, Tier 7 HAAT Raid & Tier 7 Херојски Сит Триумвират Раид
 • Бодирање на ѕвездите на 42 во битките на територија на територии, 43-44 во ДС ТБ
 • Потребен е нивен 85 плеери, посакувани 70 + 7-ѕвезди
 • Потребна е минимална 2.5 милион GP - потребна е CLS
 • Потребна е употреба на апликацијата Раздор за комуникација
 • Потребен е SWGOH.gg профил

 

EotE - Организиран HAAT еснаф- 2 отворање во моментов

 • Бара 500 рација билети / енергија на ден (600 е најпосакувана)
 • Ниво 85 плеер со знаци на 50 + 7-ѕвезда
 • Во моментов се бори против Tier 7 Ранкор Рации и Ниво 7 HAAT рации
 • Забележувајќи ѕвезди на 33-35 во битките на териториите
 • Потребни се минимални 1.2 милион GP - CLS најпосакувана
 • Потребна е употреба на апликацијата Раздор за комуникација
 • Потребен е SWGOH.gg профил

 

FotE - Организиран HAAT еснаф- 2 отворање во моментов

 • Бара 500 рација билети / енергија на ден (600 е најпосакувана)
 • Ниво 85 плеери со 20 + 7-ѕвезда карактери претпочита
 • Во моментов се бори против Tier 7 Rancor Raids & Tier 7 херојски AAT рации
 • Бодување на 25 + ѕвезди во територијални битки
 • Потребна е употреба на апликацијата Раздор за комуникација
 • Потребен е SWGOH.gg профил

 

MotE - Нешто обичен еснаф - Отворени достапни

 • Не повеќе од 1 ден неактивен без известување на службеник
 • 500 + билети дневно
 • Потребен е минимален 800k GP
 • Ниво 82 + плеери со 10 + 7-ѕвезди кои се претпочитаат
 • Во моментов се бори против Tier 7 Ранкор Рации, Група 7 Херојски AAT рации и Ниво 3 / 4 STR
 • Потребно е учество во ТВ и ТБ настани
 • Потребна е употреба на апликацијата Линија или Раздор за комуникација

 

PotE - Обичен (семејство) еснаф - Отворени достапни

 • Нема рација билети / енергија барање
 • Сите нивоа се добредојдени
 • Лабава, пријателска атмосфера во семејството (прекршителите ќе бидат исфрлени)
 • Дневното најавување не е потребно (само останува активно неколку пати неделно минимум)
 • Во моментов се борат (ротирачки) Tier 5, 6 & 7 Ранкор Рации & Ниво 6 AAT Рации
 • Совршен за обични играчи или оние кои бараат да ги градат своите екипи за да се натпреваруваат за спотови во горенаведените еснафи
 • Се поттикнува користење на апликацијата LINE за комуникација
 • Профилот SWGOH.gg се охрабрува

 

Заинтересирани? Контактирајте со нас денес користејќи ја формата подолу и ВЕ МОЛИМЕ Вклучете го вашиот 9-цифрен сојузник код да го забрзаат процесот.