SWGoH Консалтинг

Star Wars Galaxy of Heroes се покажа како многу стратешка игра, но како што се додаваат нови начини на игра и слоеви, неговата сложеност се зголеми неверојатно. Повеќе не може еден играч да го испрати својот тим на 5 карактери во битка и да очекува победа - нивоа на ѕвезди, моќ, модови, опрема и брзина на сите фактори во успех. Додајте како секој лик влијае на галактичката моќ на списокот и моќта на нивниот соодветен брод (кога е применливо), а можностите се бесконечни.

Поради сето ова, Gaming-fans.com, лидерот во SWGoH стратегија, совети и вести, со задоволство ги нуди услугите подолу. Без разлика дали барате насоки за вашите модови, потребен е совет за херојски AAT (HAAT), територијални битки или новиот Сит Триумвират Раид, ние сме тука за да помогнеме. Изберете ја услугата што сакате да ја купите за разумните такси наведени, и еден од нашите членови на персоналот ќе ви се допре до вас преку линија или раздор и ќе го обезбедите Упатството кое го барате.

 

Пакет A - Преглед на подесување на модот

Пакет Б - Преглед на HAAT (Резервоарот за резервоар)

Што добивате: Целосен преглед на вашите достапни Модови и директни инструкции за тоа каде да ги преместите индивидуалните Модови за најсилниот можен тим на Арена. Ќе добиете листа на сите знаци "Од" и "До", како и индивидуализирани совети за искористување на повеќето од вашите модови.
Потребно: SWGOH.gg профил
Цена: $7
Што добивате: Целосен преглед на вашиот список и како тоа се преведува на успех во Tier 6, а подоцна и во херојскиот резервоар Takedown Raid. Ние ќе ви помогнеме да разберете кои тимови треба да работат кон градење, кои ликови ќе се фатат, кој ќе се смести на Зета и многу повеќе.
Потребно: SWGOH.gg профил
Цена: $9

Пакет C - Сит Триумвират Раид (STR) Преглед

Што добивате:
Целосен преглед на вашиот список и како тоа се претвора во успех во Sith Triumvirate Raid (сите нивоа). Ние ќе ви помогнеме да разберете кои тимови треба да работат кон градење, кои ликови ќе се фатат, кој ќе се смести на Зета и многу повеќе.
Потребно: SWGOH.gg профил
Цена: $ 20

Пакет D-Мод Поставување, HAAT (Резервоарот Takedown) & STR Преглед

Што добивате: Сè што е вклучено во пакетите А, Б и Ц по намалена цена.
Цена: $ 30

Подготвени да се тркалаат? Пополнете го формуларот подолу и не заборавајте да го вклучите SWGOH.gg линкот за повикување.