SWGoH Календар на настани

Март SWGoH Календар на игра Настани

Подолу е брз поглед на календарот на настани на "Галакси на хероите" на Star Wars. Сите овие се предмет на промена, бидејќи EA / CG го контролира календарот на настани во SWGoH.

> Gaming-fans.com SWGoH Календар на содржини

ДУХОВИ НА ДАТОМИР
Започнува: Март 1st
Завршува: Март 1st

ТЕРИТОРИЈА WARS
Започнува: Март 3rd
Завршува: Март 6th

БЕСПЛАТНА БОРБА - ВОЕННА МОЌ
Започнува: Март 3rd
Завршува: Март 4th

ENDOR ESCALATION - HEROIC
Започнува: Март 4th
Завршува: Март 4th

OMEGA BATTLE - EWOK & EMPIRE
Започнува: Март 5th
Завршува: Март 5th

ОДБРАНА НА ДАТОМИР
Започнува: Март 6th
Завршува: Март 6th

ТЕРИТОРИЈА WARS
Започнува: Март 6th
Завршува: Март 9th

FLEET MASTERY - ДОМА ЕДЕН
Започнува: Март 7th
Завршува: Март 7th

БЕСПЛАТНА БОЈА - ПОЧЕТНА ВОЈНА
Започнува: Март 10th
Завршува: Март 11th

ТЕРИТОРИЈА БАТТИ: Империјална одмазда
Започнува: Март 12th
Завршува: Март 17th

ENDOR ESCALATION - HEROIC
Започнува: Март 12th
Завршува: Март 12th

ОМЕГА БАТТЛ - ПРВА СРЕДБА И СКАНДЕЛ
Започнува: Март 14th
Завршува: Март 14th

PIECES & PLANS XCHARX BB-8
Започнува: Март 15th
Завршува: Март 21st

HERO’S JOURNEY – REY (JEDI TRAINING)
Започнува: Март 15th
Завршува: Март 21st

ТЕРИТОРИЈА WARS
Започнува: Март 17th
Завршува: Март 20th

БЕСПЛАТНА БОРБА - ЛЕСНО ЛЕСНО
Започнува: Март 17th
Завршува: Март 18th

OMEGA BATTLE - отпорност и клони
Започнува: Март 19th
Завршува: Март 19th

ТЕРИТОРИЈА WARS
Започнува: Март 20th
Завршува: Март 23rd

FLEET MASTERY - EXECUTRIX
Започнува: Март 20th
Завршува: Март 20th

БЕСПЛАТНА БОЈА - МЕСТО НА МОЌТА
Започнува: Март 24th
Завршува: Март 25th

ТЕРИТОРИЈА БАТТИ: РЕБЕЛ АСАУЛТ
Започнува: Март 26th
Завршува: Март 31st

ОДБРАНА НА ДАТОМИР
Започнува: Март 26th
Завршува: Март 26th

ОМЕГА БАТТЛ - РЕБЕЛ И ГЕОНОСИЈАНИ
Започнува: Март 27th
Завршува: Март 27th

ФЛЕТ МАСТЕР - ОСЛОБОДУВАЊЕ
Започнува: Март 28th
Завршува: Март 28th

БЕСПЛАТНА БОЈА - ПОЧЕТНА ВОЈНА
Започнува: Март 31st
Завршува: април 1st

ДУХОВИ НА ДАТОМИР
Започнува: Март 31st
Завршува: Март 31st