Зета материјали и способности

Воведувањето на Зета Материјали, познат како "Материјал на способност Зета", целосно го промени пејзажот на "Галакси на хероите" на "Војната на ѕвездите". Составен од комбинација на Мк III, Омега и Зета Материјали, овие нови способности "засилување" ја промениле играта засекогаш. Зета Дарт ВејдерДодавањето Zetas, исто така, го отвори патот за нови прекари, бидејќи Задер, Заул и Зоди го замениле Вадер, Маул и Коди во SWGoH.

Во обид да продолжи да стане #1 ресурс за сите нешта SWGoH, Gaming-fans.com ќе ги листа и ќе ги прегледаат Zeta Materials во употреба, додека собираме ресурси на оваа тема. Од нашите медиумски партнери Смити Д "Видеа до Зета" или до Не Зета ", ние се надеваме дека подолу листата на информации и Зета материјали ќе ви помогнат во следната одлука за употреба на Зета. Исто така, бидете сигурни дека ќе го проверите нашиот најдобра листа на Zeta способности за SWGoH каде што ги користиме рангирањата од прилозите подолу за да ја рангираме најдобрата употреба на Зета Материјали.

Подолу се наведени SWGoH ликовите кои имаат Zeta способности. Забележете дека секој сон со ѕвездичка (*) има повеќе Zeta способности кои сите ќе бидат покриени на нивниот личен Zeta страница.

 

Светлосна страна Темна страна
Ашока Тано (Fulcrum) Asajj Ventress*
BB-8* Боба Фет
Barriss Offee Капетан Фасма
Боди Рик Полковник Старк
Капетан Хан Соло Брои Dooku
Касиан Андор Дарт Мол
CC-2224 (командант Коди) Дарт Нихилус*
Chewbacca (клон војни) Дарт Сидиус
Главен Чирпа Дарт Сион
Командант Лук Скајвокерсите три Дарт Вејдер
CT-5555 (Пет) Смртоносец
Езра Бриџер Директор Кренич
Финецот Прв нарачател Штурмтропер
Хан Соло (Раид Хан) Прв пилот на TIE пилот
Хера Синдула Гар Саксон
Пустиник Јода Генералниот Веерс
Jyn Erso *и Гранд адмирал Траун* - единствен
K-2SO Гранд Моф Таркин *
Kanan Jarrus Империјална сонди дроид

SWGoH

Светлосна страна Темна страна
Лук Скајвукер (Фармбој) Кило Рен
Luminara Unduli Кило Рен Демаскиран *
Оби-Ван Кеноби (Стариот бен) Мајка Талзин*
Пао Стара Дака
Принцеза Леја Органа Savage Opress
Qui-Гон Џин Stormtrooper
R2-D2 *и Wampa
Бунтовник офицер Leia Organa (Роло)
Реј (обука на Џеди)сите три
Реј (Скендер)
Сабине Врен
Stormtrooper Хан
Ветеранот шверцер Chewbacca
Ветеранот шверцер Хан Соло
Виза мар
Wicket W. Warrick
(Големиот мајстор) Јода *единствен
Зеб (Гаразеб) Орелиос