Најдобри SWGoH Зета способности

Зета Материјалите и добиените способности добиени од Зетас, се променија како се игра играта на Star Wars Galaxy of Heroes уште од првиот ден. SWGoH - Зета МатеријалиДодека ние на Gaming-fans.com со задоволство ни го даваме Зетски прегледи за SWGoH, ние, исто така, знаеме дека не секој може да седне на половина час за да прочита низ неколку од овие одлични детални статии. Така, нашите најдобри Zeta способности се наведени подолу, како што е оценето од страна на нашите писатели за секоја поединечна статија за Zeta Ability. Бидејќи секој од нив е рангиран 1 преку 10, ќе ги сумираме "најдобрите" од овие Зета рангирања подолу за брзо и лесно читање. Така, тука се најдобрите намени за вашите Zeta материјали.
Име - Zeta Score (Од 10)

 1. Финецот - 9.5 / 10
 2. Barriss Offee - 9 / 10
 3. Кило Рен - 9 / 10
 4. R2-D2 (Број криза) - 8 / 10
 5. Реј (тренинг на Џеди (Инспиративно присуство - лидер) - 8 / 10
 6. CC-2224 "Коди" - 8 / 10
 7. Дарт Мол - 8 / 10
 8. Дивјак Opress - 7 / 10
 9. Командант Лук Скајволер (Ги поврзува сите нешта - уникатен) - 7 / 10
 10. Qui-Gon Jinn - 7 / 10
 11. Големиот мајстор Јода - 6.5 / 10
 12. Касиан Андор - 6.5 / 10
 13. Сабине Врен - 6.5 / 10
 14. Реј (тренинг на Џеди (Увид - уникатен) - 6.5 / 10
 15. Командант Лук Скајволер (Бунтовнички маневри - лидер) - 6 / 10
 16. Јин Ерсо (Во Фрај - лидер) - 6 / 10
 17. Дарт Вадер - 6 / 10
 18. Пустиник Јода (Сила тече од силата) - 6 / 10
 19. Дарт Нихилус (Рана во сила - уникатен) - 6 / 10
 20. Командант Лук Скајволер (Научете контрола - уникатен) - 5 / 10
 21. Гранд Адмирал Траун (Ебб и проток) - 5 / 10
 22. Гранд Адмирал Траун (Легендарниот стратег) - 5 / 10
 23. Реј (тренинг на Џеди (Добриот заштитник - уникатен) - 5 / 10
 24. Езра Бриџер - 5 / 10
 25. Прв налог TIE пилот - 4.5 / 10 *
 26. Капетан Phasma - 4 / 10 *
 27. Прв поредок Stormtrooper - 4 / 10 *

* - Во нашиот капетан Phasma Zeta преглед ја споменам вредноста на нејзината Зета оди со Zetas на FOST и FOTP. FOST е исто така зависен од раководството на Зета на Капетан Фасма.