Star Wars Force Arena

SWFA: Përgjithshme Hux Gameplay Video

Gjenerali Armitage Hux, Komanda e Lartë e Rendit të Parë dhe vendas i Arkanis, është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars Force Arena. Djali i Komandantit Perandorak Brendol Hux, ...

Star Wars Force Arena

SWFA: Boba Fett Gameplay Video

Një nga personazhet më të njohura të sagës origjinale të Star Wars, Bounty Hunter Boba Fett është një nga të paktët me kartën e tyre legjislative SWFA Legend. Bashkangjitur me kartën e tij unike Slave ...Star Wars Force Arena

SWFA: Jyn Erso Gameplay Video

Një anëtar i ngazëllyer i Rebelimit kundër Perandorisë, historia e të cilit thuhet në Rogue One: Story Wars Story, Jyn Erso është portretizuar në Star Wars Force Arena me një kartë legjendare Leader. Paired up ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Princesha Leia Gameplay Video

Princesha Leia, një nga personazhet më femra në historinë e kinemasë, është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash Legjendar në Star Wars Force Arena. Princesha e miratuar e Alderaan, Leia Organa ...