SWGoH: Mënyrat më të mira për ekzekutuesin e rendit të parë

SWGoH - ekzekutues i rendit të parë

Mirë se vini në artikullin më të fundit në serinë tonë rreth Galaxy Star Wars Galaxy të heronjve ku ne marrim një vështrim në mods më të mirë për çdo karakter SWGoH. Ndërsa unë nuk pretendoj të ketë të gjitha përgjigjet në këtë lojë, bëj hulumtimet e mia dhe kam përdorur çdo gjë që shkruaj për gjerësisht.

Kryerësi i Urdhrit të Parë - SWGoHEkzekutori i Urdhrit të Parë, që ishte në dispozicion më herët për mua Programi EA SWGoH GameChangers, është shtimi më i fundit i fraksionit të Rendit të Parë duke shtuar aftësinë për të larguar buffs, hiqni Turn Meter gjatë gjithë kohës që po vendosni shëndetin. Ndërkohë që ai duket si një shtesë e bukur e Rendit të Parë, kit e tij duket e mrekullueshme për tëBetejat e territorit të errëta të territorit, aka Imperial Retaliation. E kam testuar atë në AAT heroike(Phase 2), Galactic War dhe Squad Arena në Gear 11, 7-yje. Pa zhurmë të mëtejshme, le të hedhim një vështrim në mods më të mirë për Executioner Rendit të Parë.

Modalitetet kryesore të fokusit:Shpejtësia është gjithnjë fokusi më i madh në Star Wars Galaxy of Heroes, dhe ekzekutori i Rendit të Parë nuk është përjashtim. Megjithatë, vlera e tij do të vijë në beteja të gjata ose beteja me shumë valë të luftimeve (si Luftrat e Territorit dhe Bastisjet) kështu që unë po shkoj me një fokus të përbashkët të Shansit dhe Shëndetit Kritik. Çdo hit kritik nga FOE rrit Max Shëndetin e tij nga 10% (stacking), kështu që një shans më i lartë kritik dhe një numër më i lartë shëndetësor do të maksimizojë aftësitë e tij.

Zonat shtesë për t'u fokusuar:Shpejtësia, dëmtimi kritik dhe vepra. Mbijetesa tashmë është e mbuluar me Shëndetësinë më lart dhe me një shans të lartë kritik, duke ngritur të dy veprat e tij, si dhe ngritjen e numrit të Dëmtimit të Kritikut në 180% ose më të lartë, sulmet e tij do të jenë edhe më të fuqishme. Duket se ekzekutuesi i rendit të parë është dizajnuar që të përdoret nën një plumb Kylo Ren Unmasked që jep 25-40% CD (25% pa Zeta, 40% me të), si dhe 25-30 Speed, kështu që këto fusha të fokusit do të rritet edhe më shumë për ta bërë FOE më efektive. Në testet nën drejtimin e KRU në HAAT, FOE ishte në gjendje të godiste 20k + në bazën e tij dhe 35k + në sulmin e veçantë.


Ideal Mod Setup për SWGoH Ekzekutuesi i Rendit të Parë:

Vendosa të testoj setet 3 të mods 2 Critical Chance për një total të modave 6 CC me sekondarë me shpejtësi të lartë dhe më pëlqen ajo që shoh. Këtu janë rekomandimet e mia, duke balancuar statistikat e nevojshme më sipër, për modelet më të mira për ekzekutuesin e rendit të parë në SWGoH:

  • Transmetuesi (Sheshi) - mod modaliteti kritik me fokus në veprën penale dhe fokusi sekondar në shpejtësinë, shëndetin, shansin kritik dhe shkeljet
  • Marresi (Shigjeta) - Shansi kritik me + shpejtësinë 30 - të gjitha statistikat e fituara janë shpërblimi (fitimi i shëndetit, ofendimit ose shansit kritik do të ishte një shtesë e këndshme)
  • Procesor (Diamant) - modaliteti i Kritikave me fokus në mbrojtjen dhe fokusin e mesëm në shpejtësinë, shëndetin, shansin dhe potencën kritike
  • Holo-Array (Modeli i Kritikave me modalitetin + 36% dëme kritike - të gjitha statistikat e fituara janë bonus (fitimi i shpejtësisë, shëndetit, potencës, ofendimit ose shansit kritik do të ishte një shtesë e këndshme)
  • Data-Bus (Rrethi) - Mod modaliteti kritik me fokus në shëndetin dhe fokusin dytësor në shpejtësinë, shëndetin, shansin kritik dhe potencën
  • Multiplexer (Plus) - modaliteti i Rrezikut Kritik me potencë + 24% - të gjitha statistikat e fituara janë bonus (fitimi i shpejtësisë, shëndetit, ofendimit ose shansit kritik do të ishte një shtesë e këndshme)

 

Shënim: Transmetuesit, procesori dhe modalitetet e të dhënave janë shumë më të zakonshme. Nëse mund të maksimizoni statistikat nga këto duke përdorur një mod të MK V, Tier A që është ideale.

Images mirësjellje e SWGOH.gg

Bëhu i pari që komenton në "SWGoH: Mënyrat më të mira për ekzekutuesin e rendit të parë"

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.


*