Star Wars Force Arena


Star Wars Force Arena

SWFA: Boba Fett Gameplay Video

Një nga personazhet më të njohura të sagës origjinale të Star Wars, Bounty Hunter Boba Fett është një nga të paktët me kartën e tyre legjislative SWFA Legend. Bashkangjitur me kartën e tij unike Slave ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Jyn Erso Gameplay Video

Një anëtar i ngazëllyer i Rebelimit kundër Perandorisë, historia e të cilit thuhet në Rogue One: Story Wars Story, Jyn Erso është portretizuar në Star Wars Force Arena me një kartë legjendare Leader. Paired up ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Princesha Leia Gameplay Video

Princesha Leia, një nga personazhet më femra në historinë e kinemasë, është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash Legjendar në Star Wars Force Arena. Princesha e miratuar e Alderaan, Leia Organa ...Star Wars Force Arena

SWFA: Kapiteni Phasma Gameplay Video

Udhëheqësi i trupave të Rendit të Parë në The Force Awakens dhe Jedi i fundit, Kapiteni Phasma është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars Force Arena. Një amtare e Parnassos, ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Drejtori i Krennicit Gameplay Video

Antagonisti kryesor në Rogue One: Një Story Star Wars, Drejtori Orson Callan Krennic, është një nga personazhet e përfshirë si një lider legjendar letre në Star Wars Force Arena. Drejtori i Kërkimeve të Avancuara të Armëve ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Darth Vader Gameplay Video

Darth Vader, një nga "djemtë e keq" më të njohur në historinë e kinemasë, është një nga personazhet e përfshirë si një lider legjendar letre në Star Wars Force Arena. Zoti Sith dhe anëtar i ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Grand Moff Tarkin Gameplay Video

Grand Moff Tarkin - antagonist në filmin origjinal Star Wars, tani titulluar Një shpresë e re - është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars Force Arena. Një udhëheqës në ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Bodhi Rook Gameplay Video

Hero i Rebelimit dhe një prej yjeve të Mashtruesit Një: Një Story Star Wars, Bodhi Rook është një nga liderët legjendar të kartës në Star Wars Force Arena. Ish piloti perandorak i ngarkesave qe ...