Transformers Earth Wars


Nuk ka Foto

Weekend Earth Wars Raporti: Big Bang!

Mirëmëngjes Cybertron! Ja vrojtimi juaj i ngjarjes së re javore në Transformers Earth Wars për 3 / 24 / 17-3 / 27 / 17! Përgatituni për Big Bang! "Autobots dhe Decepticons vazhdojnë betejën për Nova Core.Will Reflektor ...Nuk ka Foto

Raporti Weekly Wars Wars: Projekti Supernova

Transformers Weekend Earth Wars Raporti: Projekti Supernova Mirëmëngjes Cybertron! Ja vrojtimi juaj i ngjarjes së re javore në Transformers Earth Wars për 3 / 3 / 17-3 / 6 / 17! "Njerëzimi e ka bërë atë! Ata kanë sjellë Nova Power eksperimentale ...


Nuk ka Foto

Weekend Earth Wars Raporti: Qëllimi i kyçur!

Weekend Earth Wars Raporti: Qëllimi i kyçur! Nga CB Good morning Cybertron! Me rrëmujën e Sharkticit, Lockdown ka rifilluar ndjekjen e tij të Perceptor. Ja raporti juaj i fundjavës për 2 / 24 / 17-2 / 27 / 17. "Lockdown ka ndjekur pa u lodhur Perceptor çdo ...