SW Force Arena

Star Wars Force Arena u lirua në janar 2017 dhe përmban lojtarin kundrejt lojtarëve dhe multiplayer modes.

Star Wars Force ArenaLojtarët mbledhin njësitë e karaktereve, të përfaqësuara në formën e kartave, që ata mund të mbledhin, të përmirësojnë dhe të marrin në betejë. Të udhëhequr nga një hero (karakteri legjendar) dhe një shumëllojshmëri e karaktereve mbështetëse të përcaktuara nga lojtari, forcat tuaja marrin në fushën e betejës në kohë reale, ku shpenzoni nivele specifike të energjisë në kartat tuaja.

Më shumë se 30 Legjenda Cards aktualisht ekzistojnë në Star Wars Force Arena secila me kartën e vet përkatëse Unique (ekzistojnë vetëm dy përjashtime). Kartat unike përmbajnë karaktere që veprojnë si mbështetje për karakterin legjendar të kartës dhe mund të luajnë vetëm në atë kartë legjendare. Kartat mund të blihen në mënyra të ndryshme duke përfshirë edhe nga Paketat e Fitores, duke përfunduar misionet në lojë dhe dyqanin e lojës SWFA.

Gaming-fans.com duket të listojë të gjitha Karaktere legjendare dhe unike të kartës në SWFA me videot gameplay më vete YouTube channel si dhe nga partneri ynë mediatik Kylo6 {T14}.