Star Wars Force Arena

SWFA: Kapiteni Phasma Gameplay Video

Udhëheqësi i trupave të Rendit të Parë në The Force Awakens dhe Jedi i fundit, Kapiteni Phasma është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars Force Arena. Një amtare e Parnassos, ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Drejtori i Krennicit Gameplay Video

Antagonisti kryesor në Rogue One: Një Story Star Wars, Drejtori Orson Callan Krennic, është një nga personazhet e përfshirë si një lider legjendar letre në Star Wars Force Arena. Drejtori i Kërkimeve të Avancuara të Armëve ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Darth Vader Gameplay Video

Darth Vader, një nga "djemtë e keq" më të njohur në historinë e kinemasë, është një nga personazhet e përfshirë si një lider legjendar letre në Star Wars Force Arena. Zoti Sith dhe anëtar i ...


Battlefront II 101: Si të Level Up

Mirëpritur përsëri në 101 Battlefront II! Në këtë post, unë dua të flas për nivelet në Star Wars Battlefront 2. Sistemi i nivelit të lartë mund të jetë i vështirë për t'u kuptuar ashtu siç është ndryshuar nga ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Grand Moff Tarkin Gameplay Video

Grand Moff Tarkin - antagonist në filmin origjinal Star Wars, tani titulluar Një shpresë e re - është një nga personazhet e përfshirë si një udhëheqës letrash legjendar në Star Wars Force Arena. Një udhëheqës në ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Bodhi Rook Gameplay Video

Hero i Rebelimit dhe një prej yjeve të Mashtruesit Një: Një Story Star Wars, Bodhi Rook është një nga liderët legjendar të kartës në Star Wars Force Arena. Ish piloti perandorak i ngarkesave qe ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Hera Sindulla Gameplay Video

Gjenerali në rebelim dhe një nga yjet e serive Star Wars Rebels, Hera Syndulla është një nga udhëheqësit e kartës legjendare në Star Wars Force Arena. Së bashku me partnerin e saj unik të kartës Chopper (C1-10P), ...


Star Wars Force Arena

SWFA: Sabine Wren Gameplay Video

Luftëtar Mandalorian dhe artisti Sabine Wren, një nga yjet e serive të Star Wars Rebelëve, është një nga udhëheqësit e kartës legjendare në Star Wars Force Arena. Së bashku me partnerin e saj unik të kartës, Fenn Rau, Sabine ...