Nuk ka Foto

Transformers Earth Wars

Një nga lojrat e reja duke marrë shumë lëvizje është Transformers Earth Wars. Si një tifoz i përjetshëm i Transformatorëve që datojnë në serinë origjinale të filmave 1980s, unë jam kurioz të di nëse janë të tjerët ...

Nuk ka Foto

Pokemon Go - Fazat e hershme

Pas shikimit të djalit tim të fillojë në Pokemon Go dhe pastaj ta shkarkoj atë vetë, unë kam qenë në gjendje të formuloj një ide se si unë dëshiroja që loja të shkonte në raundet e hershme. Ndërsa ai ...


Nuk ka Foto

Gaming-fans.com Launch

Mirë se vini në faqen e re që kemi këtu në Gaming-fans.com. Ndërsa vazhdoj të luaj video lojëra gjithnjë e më shumë ndërsa jeta vazhdon të lëvizë së bashku, unë kuptova se ishte koha për të ndarë disa mendime ...