Star Wars GOH


Anijeve të lirë në Booksamillion.com.
Star Wars Galaxy of Heroes u lirua në fund të 2015 dhe shpejt u bë një nga të preferuarat e mia personale, të gjitha kohërave. Si një tifoz Star Wars ajo ndihmon lojtarët të lidheni me (shumicën) e karaktereve të tyre të preferuar dhe të mësojnë emra të personave të tjerë, më pak të njohur si. Prodhuesit e lojës, EA dhe Games Capital bashkë me Disney dhe Lucas Film, vazhdojnë ta mbajnë lojën duke ecur përpara dhe duke u zhvilluar në mënyrë që të mos mbetet e ndenjur si Angry Birds Transformers dhe shumë lojëra të tjera. Star Wars Galaxy i heronjveShtimi i karaktereve të reja, anijeve, mods, bastisje si Shkarkimi i rezervuarëve (AAT)dhe të ardhshmit Luftrat e Territorit vazhdoni ta mbani lojën të freskët dhe mbani fanbazën duke bërë thirrje për më shumë.

 

Faqet e njohura SWGoH në Gaming-fans.com: