Duke kërkuar për një Spike SWGoH?

A po kërkoni një Galaxy Star Wars Galaxy of Heroes Guild për të marrë pjesë në të? Guilds SWGoHjanë të njëjtat koncepte si aleancat në lojëra të tjera - në thelb një ekip lojtarësh të tjerë me të cilët ju mund të bashkëveproni dhe të luftoni. Jo ndryshe nga lojrat e tjera të bazuara në telefon, presioni i bashkëmoshatarëve luan një rol të madh, pasi ata që nuk e bëjnë pjesën e tyre shpesh mund ta mbajnë Spahlin poshtë. Star Wars themed teesNë Star Wars Galaxy të heronjve, secili përdorues është në gjendje të përdorë energjinë e tyre të betejës për të mbledhur deri në Biletat 600 Raid për Spildin, e cila është e vendosur në një kohë të caktuar çdo ditë. Biletat e bastisjes përdoren pastaj në një nga dy opsionet e bastisjes - Raid Ranger oseBastisja e rezervuarit të tankeve.

Gaming-fans.com aktualisht punon me Aleancën e Perandorisë (OTE) e cila përbëhet nga pesë Sporte të ndryshme. Detajet janë më poshtë për këdo që kërkon një galaktikë Star Wars Galaxy të heronjve për të konkurruar.

 

DotE - Top 100 Heroik AAT (HAAT i nivelit të lartë) - Hapja e 1 aktualisht

 • Kërkon xNUMX bastisje bastesh / energjie në ditë
 • Aktualisht lufton Tier 7 Rancor, Tier 7 HAAT Raids & shënuar 40 + Stars në Betejat Territore
 • Lojtar i nivelit 85 kërkohet, karaktere 70 + 7-yje preferohen
 • Minimumi 2 milion GP kërkohet - CLS kërkohet
 • Përdorimi i aplikacionit LINE për komunikim kërkohet
 • Profili i SWGOH.gg kërkohet

 

EOTE - Organizata HAAT Guild- Hapja e 1 aktualisht

 • Kërkon bileta bastisje 500 / energji në ditë (preferohet 600)
 • Niveli 85 lojtar me karaktere 40 + 7 yje të kërkuara
 • Aktualisht lufton Tier 7 Rancor Raids & Tier 7 Haat Raids
 • Duke shënuar yjet 33-35 në Luftrat e Territorit
 • Minimum 1.2 milion GP kërkohet - CLS preferuar
 • Përdorimi i aplikacionit LINE për komunikim kërkohet
 • Profili i SWGOH.gg kërkohet

 

FotE - Organizata HAAT Guild - Hapje në dispozicion

 • Kërkon bileta bastisje 500 / energji në ditë (preferohet 600)
 • Preferojnë lojtarët me nivel 85 me karaktere 20 + 7
 • Aktualisht lufton Tier 7 Rancor Raids & Tier 7 Heroike AAT bastisje
 • Duke shënuar yjet 25 + në Betejat e Territorit
 • Përdorimi i aplikacionit LINE për komunikim kërkohet
 • Profili i SWGOH.gg kërkohet

 

MotE - Gara paksa e rastësishme - Hapje në dispozicion

 • Identifikimi dhe aktiviteti ditor i preferuar
 • Niveli 60 +
 • Aktualisht lufton (rradhës) Tier 5, 6 & 7 Rancor Raids & Tier 6 AAT Raids
 • Perfect për lojtarët që kërkojnë të ndërtojnë skuadrat e tyre për të konkurruar për spote në Guilds më lart
 • Përdorimi i aplikacionit LINE për komunikim inkurajohet fuqishëm
 • Profili SWGOH.gg inkurajohet fuqimisht

 

PotE - Sporti Rastesor (i Famshëm) - Hapje në dispozicion

 • Nuk ka bileta trafiku / kërkesa për energji
 • Të gjitha nivelet mirëpresin
 • Atmosfera e lire dhe miqësore familjare (shkelësit do të përjashtohen)
 • Regjistrimi ditor nuk kërkohet (vetëm të mbeteni aktive disa herë në javë minimum)
 • Aktualisht lufton (rradhës) Tier 5, 6 & 7 Rancor Raids & Tier 6 AAT Raids
 • Përsosur për lojtarët e rastit ose ata që kërkojnë të ndërtojnë skuadrat e tyre për të konkurruar për spote në Guilds më lart
 • Përdorimi i aplikacionit LINE për komunikim inkurajohet
 • Profili SWGOH.gg është i inkurajuar

 

Interesuar? Na kontaktoni sot duke përdorur formularin më poshtë dhe JU LUTEM përfshini kodin 9-shifror tuaj aleat për të shpejtuar procesin.