Shkurtesat dhe përkufizimet e SWGoH

Star Wars Galaxy of Heroes is like many other games, and companies, and organizations in this world – it has it’s own list of acronyms, abbreviations and strange nicknames. Because of this, we decided a place to house all of these definitions is in order. Please feel free to send your recommendations to this page as I am sure we will miss a few. Also, scroll down for a special YouTube video from CrazyExcuses and CubsFanHan, two of the great SWGoH GameChangers.
SWGoH Pseudonimi - SWGoH Kuptimi

SWGOH - Star Wars Galaxy i heronjve

ADPH - Dëmi Mesatar për Hit

AOE - Zona e Efektit (në thelb një sulm gjithëpërfshirës që godet të gjithë armiqtë)

AP - Pika Ally

Buff Fshini - hiqni një efekt pozitiv të statusit ose buf

CC - Shansi kritik

CD - Dëmi Kritik

Pastroni - për të hequr veçanërisht një debutim, jo ​​vetëm ndonjë efekt statusi

Debuff - një efekt negativ i statusit

Shuaj - hiqni një efekt të statusit (buff dhe / ose debuff)

DOT - Dëmtime me kalimin e kohës (ato yje të bezdisshëm të kuqe që Vader vë mbi ju ...)

DPS - Dëmtimi për sekondë

Star Wars collectiblesHAAT - AAT heroike (AAT e yllit 7)

HMU - Hit Me Up (jo specifike për lojë, por shpesh përdoret në chat)

KOTOR - Knights of the Old Rebublic (lojërat e vjetra të luftërave Star të cilat ishin të njohura me tifozët e vdesit)

LMK - Më lejoni të di (jo lojë-specifike, por shpesh përdoret në chat)

META - Teknika më efektive në dispozicion

Nerfed Up - i zhveshur

OP - Mbi Powered

P1, P2, P3, P4 - Faza 1, 2, 3 ose 4 në një sulm

Squishy - I dobët, i ulët në pika të goditura (Shumë thonë se Rey dhe Darth Maul janë karaktere të squishy)

SSHH - Seven Star Han-Haver (kjo mund të jetë vetëm në Spitalin tonë ...)

TM - Turn Meter

Toon - Karakteri në lojë

WAI - Duke punuar si të planifikuar

 

CubsFanHan & CrazyExcuses - SWGoH

 

Akronimet e shkronjave SWGoH

AA - Admiral Ackbar

Chaze - kombinim Chirrut Imwe & Baze Malbus

Chirpatine - Udhëheqësi kryesor Chirpa me perandorin Palpatine (zakonisht për fazën 3 të AAT / HAAT)

CHOLO - kapiteni Han Solo

CLS - Komandanti Luke Skywalker

Dat - Dathcha

GS - Ushtar Geonosian

IGD - Ima-Gun Di

FOO - oficer i rendit të parë

FOTP - pilot i rendit të parë TIE

GG - Grievous i Përgjithshëm

GK - gjenerali Kenobi

JE - Jawa Engineer

JJ - Just Jawa - karakteri i rregullt gjenerik Jawa

JKA - Jedi Knight Anakin

JS ose J-Scav - Jawa Scavenger

Ned - Shefi i Nebit (CN mund të përdoret ...)

Palpafighter - Perandori Palpatine me TIE Fighter Pilot (zakonisht për Fazën 3 të AAT / HAAT)

Princesha Zody - referencë për një ekip HAAT Clones zakonisht që përmban një Çojë Zeta Cody, Fives, Echo, Rreshteri Klon dhe Princesha Leia

QGJ - Qui-Gon Jinn

ROLO - Zyrtari Rebel Leia Organa

SF - Sun Fac

SRP - Pershendetesi per Rebelin

StHan - Stormtrooper Han Solo

TFP - TIE Fighter Pilot

Wiggs - Wedge Antilles & Biggs Darklighter kombinim

WiggsDo - Antilles Wedge, Biggs Darklighter dhe Lando Calrissian kombinim