SWGoH Consulting

Star Wars Galaxy i heronjve është provuar të jetë një lojë shumë strategjike, por me shtimin e mënyrave dhe shtresave të reja të lojërave, kompleksiteti i tij është rritur jashtëzakonisht. Nuk mundet më një lojtar të dërgojë ekipin e vet të karaktereve 5 në një betejë dhe të presë nivelet e fitores - nivelet e yjeve, fuqinë, modat, shpejtësinë dhe shpejtësinë e të gjithë faktorëve në sukses. Shtoni në mënyrën se si secili karakter ndikon në fuqinë Galaktike të një regjistri dhe fuqinë e anijes së tyre korresponduese (kur është e aplikueshme), dhe mundësitë janë të pafundme.

Për shkak të gjithë kësaj, Gaming-fans.com, lider në Strategjia SWGoH, këshilla dhe lajme, është i kënaqur të ofrojë shërbimet e mëposhtme. Nëse kërkoni udhëzime për modet tuaja, keni nevojë për këshilla për Heroin AAT (HAAT) ose Betejat e Territorit - Hoth, ne jemi këtu për të ndihmuar. Zgjidhni shërbimin që dëshironi të blini për tarifat e arsyeshme të renditura, dhe një nga anëtarët e stafit tonë do t'ju drejtojë juve nëpërmjet Linjës ose Mospërputhjes dhe do t'ju ofrojë Udhëzimet që kërkoni.

Paketa A - Rishikimi i Mod Setup

Paketa B - Rishikimi i HAAT (Tank Takedown)

Çfarë ju merrni: Një rishikim i plotë i Mods tuaj në dispozicion dhe udhëzim të drejtpërdrejtë se ku të lëvizin Mods individuale për ekipin më të fortë të mundshëm Arena. Ju do të merrni një listë të të gjitha "Nga" dhe "To" karaktere, si dhe këshilla individuale për të bërë më të Mods tuaj.
kërkesa: SWGOH.gg Profili
Kosto: $6
Çfarë ju merrni: Një rishikim i plotë i regjistrit tuaj dhe se si ai përkthehet në suksesin në Tier 6 dhe më vonë Heroike Tank Takedown Raid. Ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni se cilat skuadra duhet të punojnë në drejtim të ndërtimit, cilat karaktere të fermojnë, të cilët për të vendosur një Zeta dhe më shumë.
kërkesa: SWGOH.gg Profili
Kosto: $8

Paketa C - Mod Setup & HAAT (Tank Takedown) Rishikimi

Çfarë ju merrni: Çdo gjë e përfshirë në Paketat A & B me një çmim të zbritur.
Kosto: $ 10