Kalendari i Ngjarjeve SWGoH

Qershor SWGoH Kalendari i Lojërave të Ngjarjeve

Më poshtë është një vështrim i shpejtë në galerinë Star Wars Galaxy të heronjve për muajin për të ndihmuar lojtarët SWGoH në të gjithë planin e globit për ngjarjet e ardhshme të lojës. Të gjitha këto janë subjekt i ndryshimit pasi EA / CG kontrollon kalendarin e ngjarjeve në SWGoH.

> Gaming-fans.com Kalendari i përmbajtjes SWGoH

Ngjarjet shtesë të Luftrave të Territorit dhe Luftërat e Territorit do të postohen së shpejti.

LUFTE TERRITORIALE
Fillon: Maj 29th
Përfundon: Qershor 1st

MBROJTJA E DATHOMIRIT
Fillon: Maj 30th
Përfundon: Maj 30th

BATTLES ASSAULT - VENDET E POWER
Fillon: Qershor 2

SHIP STARTER EVENT
Fillon: Qershor 4

NGJARJET E OMEGËS - SITH & DROIDS
Fillon: Qershor 4

Beteja territoriale - REBEL ASSAULT
Fillon: Qershor 4
Përfundon: Qershor 9

NGJARJET E OMEGËS - RESISTANCE & CLONES
Fillon: Qershor 5

SHKËMBIMI HEROIK - ENDOR
Fillon: Qershor 8

HEROIK - MBROJTJA E DATHOMIRIT
Fillon: Qershor 9

NGJARJET E OMEGËS - ORDER E PARË & SCOUNDRELS
Fillon: Qershor 10

LUFTE TERRITORIALE
Fillon: Qershor 10
Përfundon: Qershor 13

TË VEÇANTA - GHOSTA TË DATHOMIRIT
Fillon: Qershor 11

SHIP STARTER EVENT
Fillon: Qershor 11

BATHET E QELIZUARA - LUFTA BAZË
Fillon: Qershor 12

NGJARJET E OMEGËS - NIGHTSISTERS & JAWAS
Fillon: Qershor 13

LEGJISLACIONI - PJESË DHE PLANET
Fillon: Qershor 14
Përfundon: Qershor 20

LUFTE TERRITORIALE
Fillon: Qershor 14
Përfundon: Qershor 17

BATHET E SHENJTAVE - SEKRETET DHE SHARRJET
Fillon: Qershor 15

MITIC - PJESË DHE PLANET
Fillon: Qershor 16
Përfundon: Qershor 17

SHIP STARTER EVENT
Fillon: Qershor 18

NGJARJET E OMEGËS - EWOKS & EMPIRE
Fillon: Qershor 18

Beteja Territoriale - Rimëkëmbja Imperiale
Fillon: Qershor 18
Përfundon: Qershor 23

LEGJISLACIONI - TRAJNIMI I GRANDMASTERIT
Fillon: Qershor 21
Përfundon: Qershor 27

MASTERY FLEET - HOME ONE
Fillon: Qershor 22

Beteja e pasigurtë - MUNDJA MILITARE
Fillon: Qershor 22

NGJARJET E OMEGËS - REBELS & GEONOSIANS
Fillon: Qershor 23

MASTERY FLETË - PËRFUNDIM
Fillon: Qershor 24

LUFTE TERRITORIALE
Fillon: Qershor 24
Përfundon: Qershor 27

NGJARJET E OMEGËS - JEDI & TUSKEN
Fillon: Qershor 25

MASTERI I FLETEVE - EXECUTRIX
Fillon: Qershor 26

COMMANDER LUKE SKYWALKER’S HERO’S JOURNEY
Fillon: Qershor 28
Përfundon: Korrik 4

LEGJISLACIONI - DROIDI
Fillon: Qershor 28
Përfundon: Korrik 4

LUFTE TERRITORIALE
Fillon: Qershor 28
Përfundon: Korrik 1

Beteja e Assaultit - Hënë e Pylli
Fillon: Qershor 29

Miti - DROID DROID
Fillon: Qershor 30
Përfundon: Korrik 1