SWGoH GameChangers

Ndryshuesit e Lojrave SWGoH

Star Wars Galaxy i heronjve është një lojë komplekse dhe e kënaqshme, dhe për të ndihmuar lojtarët dhe tifozët të lundrojnë nëpër rrugën e tyre dhe tiparet e saj të shumta, EA & CG krijuan programin GameChangers. Kush janë lojërat SWGoH që kërkoni? Ata janë një grup ekskluziv i lojtarëve që mbulojnë SWGoH me lajme dhe njoftime të thyer, strategji dhe rishikim karakteri, krijim teori dhe këshilla apo udhëzues për të ndihmuar lojtarët të dinë se si t'i përdorin më mirë burimet e tyre për të performuar më mirë në Skuadrën e Arsenalit, në Bastisje, Beteja Territore , Lufta Galaktike dhe më shumë.

Një listë e SWGoH GameChangers është më poshtë. Gjithashtu, sigurohuni që të rishikoni lajmet e fundit të programit GameChangers këtu në Gaming-fans.com ku gjithashtu do të shfaqim video nga secili prej këtyre prodhuesve të mëdhenj të videos në YouTube.
AhnaldT101 SWGoHAhnaldT101 - AhnaldT101 ka luajtur SWGOH për vitet 2 dhe Kanali YouTube i tij siguron udhëzues të ndryshëm që variojnë nga arena deri tek bastisjet, por gjithashtu beson në filozofinë e argëtimit gjatë mësimit. Edhe pse videot e tij synojnë të japin këshilla se si të bëjnë më të mirën në lojë, gjithmonë mund të presësh një humor, kështu që po e lëshon videon me një buzëqeshje. Fraksioni i tij i preferuar i Star Wars është Perandoria Galaktike. Jashtë YouTube ai është një student i drejtësisë, nëpunës i ligjit, entuziast i makinave / motorëve, i njeh çdo rresht Arnold Schwarzenegger në çdo film dhe i pëlqen të interpretojë këngë nga artistë si Frank Sinatra, Dean Martin dhe Michael Bublè.

 


SWGoH - Crazy ExcusesShkeljet e çmendura - Crazy ka luajtur "Star Wars Galaxy of Heroes" që nga fillimi i lojës, duke i dhënë pseudonimin "Daka e Vjetër". Ajo gëzon marrjen e Ventress, betejat e gjata me Zeta Kylo Ren dhe refuzimin për të përdorur Luke në Skuadrën Arena një rebel?). Pasionet e saj më të mëdha në lojë janë duke qenë një lider i shoqatës në komunitetin e saj dhe gjetjen e mënyrave të reja për t'u argëtuar në lojë. Ajo ka akumuluar njohuri gjatë kohës së saj duke trajtuar përmbajtje të re, por ajo nuk ka frikë të shkojë jashtë dhe të qeshë rrugën e saj përmes gabimeve. Mund ta gjeni përmes saj saj në YouTube ose podcast SWGoHindepth.

 


SWGoH - DBofficial125DBofficial125 - DB është SWGOH-i origjinal i Twitch-it, duke filluar para se të kishte një komunitet dhe para se ndeshja të ishte edhe në katalogun e kaluar në dhjetor 2016. Rritja e vazhdueshme e kanalit të tij (dhe një shumë e presionit të Twitter) e panë këtë lojë të shtuar në Twitch dhe DB duke u bërë një ditë Filialin. Pas gati një viti ai u shtua në GameChangers pas një fushate tifoze. DB shpenzon përrenjtë e tij ndarëse në mes të ndihmës së lojtarëve të tjerë, duke rritur shoqërinë e tij AoK dhe duke kënduar me qenin e shpëtimit Pixie. Përveç xhirimit të tij me Star Wars, DB është gjithashtu një ish-Artist i Përzier Martial Artist në Flyweight / Bantamweight (ku 125 vjen nga emri i tij) dhe një radio kombëtare luajtur muzikant i cili u nënshkrua shkurt në 2000 vonë.


SWGoH - CubsFanHanCubsFanHan - CubsFanHan është një lojtar F2P që ka luajtur SWGOH që nga fillimi. Ai ra në YouTube aksidentalisht kur filloi të bënte video për komunitetin e tij të shoqatave 7 në qershor 2017. CFH i pëlqen të gjitha gjërat SWGOH, por e specializuar në luftimin e Squad Arena. Kanali YouTube i CubsFanHan është i njohur edhe për sondazhin e tij mujor SWGOH Top 15, serinë e tij të Qeseve të Pyetjeve dhe videot epik të Collab me YouTube të tjerë! Ejani të shikoni kanalin e CubsFanHan për një dozë të mirë të njohurive SWOGH, strategji, mendime, me një dozë të këndshme të humorit!

 


Tifozët e lojrave - SWGoHGaming-fans.com - Filloi në 2016, Gaming-fans.com është një vend i dedikuar për tifozët e Star Wars Galaxy të Heronjve dhe një pjesë të vogël të lojërave të tjera. Më i njohur për Udhëzimet e Mod Guides dhe Shqyrtimet Zeta, Gaming-fans.com drejtohet nga Drejtori i saj i Përmbajtjes, LJ, dhe stafi i tij i tmerrshëm i lojtarëve dhe tifozëve SWGoH. Ndërsa Gaming-fans.com nuk ka një kanal në YouTube, ai kërkon të promovojë këto GameChangers gjobë në një përpjekje për t'i shërbyer më mirë komunitetit Galaxy of Heroes dhe gjithmonë kërkon mënyra për të edukuar miliona lojtarë SWGoH në të gjithë globin ndërlikimet e lojës.

 


SWGoH - Shkuarja NerdyShkuarja Nerdy - GoingNerdy është një tjetër lojtar veteran i cili ka luajtur që nga pak pas fillimit të Star Wars Galaxy of Heroes. Faqja e tij, GoingNerdy.com është një vend ku njerëzit mund të shkojnë për të eksploruar të gjitha gjërat budalla, por më së shumti vetëm për të që të flasin për Star Wars dhe Marvel gjërat. GoingNerdy ka qenë në Youtube që nga shkurti i 2017 dhe përpiqet të bëjë video që ai do të donte të shikonte. Fokusi i tij kryesor është gjetja e ekipeve që janë argëtuese për të luajtur. Serie e tij e preferuar e të premtes së tij thekson një ekip të kërkuar nga lojtarët dhe shikon qëndrueshmërinë e tij në fusha të ndryshme të lojës. Shikoni më të fundit nga Kanali YouTube i GoingNerdy sot!

 


SWGoH - LeonLeon - Leon ka luajtur Star Wars Galaxy të heronjve që nga janari 2016 dhe ka mbuluar çdo ngjarje që nga korriku 2016. Loja e vetme gjermane e GameChanger, Leon përkthehet çdo Përmbajtje Përmbajtja në gjermanisht për të mirën e abonentëve besnikë të YouTube. Kanali YouTube i Leon mund të gjendet nëhttps://www.youtube.com/c/Leon24.

 

 


Mist PassiertMist Passiert - Mist Passiert filloi të botoi videot në mars të 2016 dhe po luan që nga nisja globale në 25 nëntor 2015. e tij YouTube channel's fokus është kryesisht në SWGoH komente karakter, udhëzon, dhe video për lojtarët e reja dhe të lirë për të luajtur.

 

 


SWGoH - NukinNukin

 

 

 

 


Remon Azab - SWGoHRemon Azab

 

 

 

 


SWGoH - luftëtarLuftëtar - Warrior specializohet në edukimin e të gjitha aspekteve të Star Wars Galaxy of Heroes. I love hartimin e teorisë dhe Arena! Unë jam gjithashtu iniciator i rishikimit të regjistrit dhe i asaj me vlerë. Kam dy kanale kështu që sigurohuni që t'i kontrolloni të dyja!

 

 


Mobile Gamer -