Cilat Karaktere të Parë? Nivelet 51-80

Nivelet 51-80: Ngjarje Përgatitja

Fokusi juaj do të zhvendoset midis Niveleve 51 - 80 si më shumë ngjarje të hapura për ju, ashtu si Mods. Plotësimi i ditës së Luftës Galaktike gjithashtu do të bëhet objektivi kryesor gjatë këtyre niveleve për burimin e kredive të GW dhe, nganjëherë, shards karakter.

Arritja e karaktereve legjendare është një domosdoshmëri ndërsa vazhdoni në lojë, kështu që bujqësia juaj e karakterit do të zhvendoset në krijimin e ekipeve të posaçme të kujdesura për rrahjen e ngjarjeve legjendare, mundësisht në 7 *. Gjithashtu, Battles Territory do të hapen në Level 65, kështu që lojtarët duhet të përgatiten për të ndihmuar guilds e tyre sa më shumë të jetë e mundur me karaktere përkatëse.

Ajo ndihmon që të ketë një bazë të fortë të karaktereve, prandaj sigurohuni që të rishikoni Tre Fazat e para e karaktereve për të sjellë në 7 * si ju vazhdoni.

Shko te:
Credit Heist
Master Yoda Event legjendar
Perandori Palpatine Event legjendar
R2D2 Ngjarje legjendare
Admirali i Madh Thrawn Event Legjendar
BB-8 Ngjarje legjendare
Komandanti Luke Skywalker Event legjendar

 

Credit Heist (hapet në nivelin 70) - Kërkon fantazmat

Në nivelet e para të 50, do të duket sikur ka më shumë droide trajnimi të kërkuara sesa kreditë për të niveluar karakteret tuaja. Përreth nivelit 51, megjithatë, kjo flips. Midis Gear, "Leveling Logaritmike", dhe mods, ju do asnjehere kanë kredi të mjaftueshme. Për shembull, me mbi karaktere 100 në lojë, do të merrte mbi 100 milion kredi vetëm për t'i promovuar ato nga 6 * në 7 * secila.

Kreditorët e Heists drejtojnë diku midis dy ditëve 6-13 mes njëri-tjetrit dhe do të jenë metoda e vetme më e rëndësishme e arritjes së kredive në lojë, me një shpërblim maksimal prej 10 milion kredive të mundshme (edhe pse miliona 2.5 shpërblehen shumë më shpesh).

Më mirë Shkronjat: Lando, STHan, IG-88, Boba, Chewbacca
Ka shumë karaktere me etiketën Scoundrel, por këto janë më të lehta për të fermuar dhe do të kryejnë më të mirën në shtizën. Lando, STHan, IG-88, dhe Boba duhet të jenë të gjithë në yje të lartë deri në momentin kur ju jeni në gjendje të filloni të bëni ngjarje të Heizimeve të Kredisë.

Chewbacca do të jetë e vetmja e majta që të kthehet prapa dhe fermë nga Drita / Dark Side ose Nyjet Cantina, nëse dëshironi. Kredia e kredisë nuk është "e ndjeshme", kështu që përfundimi i ngjarjes në 3 * ofron asgjë, por një burim krenarie. Tier 4 i Credit Heist mund të kompletohet me vetëm Lando, STHan, IG-88 dhe Boba në 7 * dhe Chewbacca u nisën në 4 *.

 

Trajnimi i Masterit të Madh: Master Yoda Event legjendar - Kërkon Jedi

Master Yoda është një nga personazhet e para Legjenda të futura në lojë dhe vetëm zhbllokon në 5 * kur e humbni atë në Ngjarja e Grand Master's Training. Nuk ka versione 1 * ose 3 * të Yoda. Ai është në 5 *, 6 *, ose 7 * dhe kërkon një ekip të 5 Jedi në secilën prej niveleve të yjeve për ta zhbllokuar atë.

QGJ, Luminara, Kanan, Ezra, Barriss, Ahsoka ose IGD janë të gjithë personazhet që arrihen lehtë për të ndihmuar në zhbllokimin e Yoda-s dhe gjithashtu vazhdojnë të mbeten të dobishme përmes pjesës tjetër të lojës. Çdo nga këto 5 Jedi në 7 * dhe Gear 7 do të hapë Yoda në 7 *.

 • Arena: Kanan
 • Kantina: QGJ
 • GW: Luminara
 • Nyje e kantines: Ezra
 • LS / DS: Ahsoka, Barriss
 • Sporti: IGD


 

Përmbysja e perandorit: Perandori Palpatine Ngjarja legjendare - kërkon rebelime

Ashtu si Master Yoda, Palpatine vetëm hap në 5 *, por Palpatine kërkon 5 Rebel characters për të zhbllokuar nëpërmjet Ngjarja e Emperor's Demise. Ka TONË të Rebels në dispozicion në lojë, por zgjedhjen e atyre që do t'ju shërbejnë mirë duke shkuar përpara, si dhe për zhbllokimin e Perandorit Palpatine është çelësi.

Më mirë Shkronjat: Pykë (Lead), Biggs, Lando, STHan, Leia / Ackbar
Ky është ekipi i takimit për këtë ngjarje. Këto toons duhet të jenë të gjitha fermat e hershme dhe të gjithë personazhet në 7 * G8 do të zhbllokojnë EP në 7 * pa asnjë problem.

Rebelë të tjerë të marrin në konsideratë: Ezra, Jyn, CH Solo, Scarif Rebel Pathfinder, Chopper, Luka (Farmboy).

Scarif Pathfinder është një tank i mirë që mund të jetë i dobishëm në bastisje, Chopper është një tank i guximshëm i cili është i preferuar për ngjarjen Legjenda të Thrawn dhe Luke (Farmboy) është e nevojshme për të zhbllokuar komandantin Luke Skywalker më vonë. Pathfinder, Chopper, ose Luke janë të gjitha zëvendësues të mirë për STHan, Leia, ose Ackbar.

Ezra, megjithatë, është një Jedi dominues i cili është i dobishëm në ngjarjet e ndryshme legjendare 3 dhe është një ngjarje e fortë për Arena dhe Bastisje. Nëse keni Ezra, një ekip më i mirë për të zhbllokuar EP do të ishte Wedge-Lead, Biggs, Lando, STHan / Leia dhe Ezra.

Jyn ka një shumëllojshmëri të përdorimeve nëpër pjesë të shumta të lojës. Ajo është e rëndësishme kundër Rancor në sulmet Pit, kit e saj përfshin ringjalljen e anëtarëve të ekipit, reduktimin e metër, thirrje ndihmon, dhe sulmet AoE. Jyn është gjithashtu i vetmi anëtar i grupit Rebel që ka një aftësi të Leader, gjë që e bën atë një karakter të rëndësishëm për Betejat Territoriale. Me këtë në mendje, Jyn është e fermueshme vetëm përmes Dyqanit të Spitalit, gjë që e bën atë një fermë shumë të ngadaltë, pavarësisht përdorimeve të shumta të saj.

CH Solo është një karakter shumë specifik që kërkohet në Betejat Territoriale. Kit CH Solo e bën atë shumë të dobishëm në kushtet e duhura. Kjo ka thënë, në një kantinë të vetme në 16 Cantina Energy për hit, CH Solo është një fermë e gjatë dhe, ndërsa ai mund të jetë i dobishëm si në blerjen e PE dhe në misione të veçanta të Territorit të tij, ka karaktere më të lehta që mund të fitohen së pari.

Me shtesat e Ezra, Jyn dhe CH Solo, një ekip rebel që do të merrte perandorin mund të përfshinte gjithashtu Wedge-L, Biggs, Ezra, Jyn, CH Solo - Ose - Jyn-L, Wedge, Biggs, Ezra, CH Solo. Këto skuadra të mëvonshme do të kenë një avantazh me përdorimet e tyre të mëvonshme gjatë gjithë lojës, por mbani në mend se ato gjithashtu kërkojnë më shumë kohë dhe burime për të arritur.

 

Droid Daring: R2D2 Ngjarje Legjendar - Kërkon Perandorinë

Ashtu si Ngjarje të tjera Legjendare, R2 vetëm hap në 5 * dhe ngjarja e R2 kërkon Toons Perandoria në Ngjarje Daring Daring.

Kjo ngjarje është një fermë më e komplikuar dhe duhet të konsiderohet më afër ndaj lojës përfundimtare. Ka toons të shumta të Perandorisë, por ngjarja është më e lehtë për t'u pastruar në 7 * me një ekip të caktuar.

Më mirë Shkronjat: Perandori Palpatine (Lead), TFP, Vader, RG dhe Tarkin.
Ata janë të gjithë relativisht të lehtë për të marrë gjatë rrjedhës së lojës për të lira. Kjo tha, EP është vetëm në dispozicion përmes ngjarjes së tij Legjendare (që do të thotë që ju duhet të keni Rebels 5 në 7 * gati), Vader është një fermë shumë e gjatë nga Shard Shop, Shitore Fleet dhe Arritjet, dhe ndërsa Tarkin vjen nga Arena Store , Tarkin nuk është prioritet mbi karaktere më të forta si Leia, STHan, ose IG-88.

Perandoria tjetër bujqësore përfshijnë Veers, Snowtrooper dhe Magmatrooper. Nëse keni ndërmend të fitoni R2, ndërsa nuk humbni tërheqje në ferma të tjera, një ekip tjetër mund të përfshijë: Veers-Lead, TFP, Snowtrooper, Magma dhe RG. Megjithatë, jini të përgatitur që të keni mods të fortë për të gjithë ata, secili në veshje të lartë dhe gjithashtu të përgatiteni për shumë përpjekje për të marrë RNG të mirë.

 

Artist i Luftës: Grand Admiral Thrawn Event legjendar - Kërkohet Phoenix

Ashtu si ngjarjet e tjera legjendare, Thrawn vetëm hap në 5 * nëpërmjet Ngjarja e Artistit të Luftës. Ndryshe nga ngjarjet e tjera legjendare, megjithatë, vetëm një ekip specifik mund të përdoret kundër Thrawn: Phoenix Squad.

Skuadra e Phoenix aktualisht përfshin vetëm karaktere 6: Ezra, Chopper, Zeb, Hera, Sabine dhe Kanan.

Mënyra më e mirë (vetëm e vërtetë) për të drejtuar një skuadër Phoenix është me Hera si një udhëheqës, kështu që ekziston vetëm një ekip më i mirë në dispozicion për Thrawn.

Më mirë Shkronjat: Hera, Ezra, Chopper, Zeb dhe Kanan.
Hera është e vetmja Phoenix me aftësi të Leader dhe praktikisht është një kërkesë. Ezra është një karakter fantastik, i dobishëm në ngjarje të shumta dhe gjithashtu duhet të konsiderohet i nevojshëm.

Nga të mbeturit, Sabine është padyshim një nga personazhet më të mirë të Phoenix, por është një fermë shumë e vështirë nga vetëm nyja e saj e errët e saj ose në mënyrë sporadike nga dyqani i spitalit. Të tjerët janë në dispozicion në dyqane Arena, Cantina, dhe GW dhe janë lehtësisht të fermueshme.

 

Copë dhe plane: BB-8 Ngjarje legjendare - Kërkon rendin e parë

Ashtu si me Ngjarjet e tjera Legjendare, droidi i fraksionit të Rezistencës BB-8 hap më parë në 5 * përmes Pjesë dhe Plane Event. Gjithashtu, si ngjarje të tjera legjendare, ngjarja e BB-8 kërkon një fraksion të veçantë: Rendit i Parë. Ndërsa fraksioni i Rendit të Parë ka gjasa të rritet ndërsa loja vazhdon, që tani, ekzistojnë saktësisht pesë karaktere të Rendit të Parë: Captain Phasma, Kylo Ren, Pilot i Parë i Programit të Parë, Zyrtar i Urdhrit të Parë, dhe Urdhri i Parë Stormtrooper.

Karakteret e Urdhrit të Parë janë aktualisht në dispozicion nga fushat e mëposhtme:

 • Captain Phasma - Dyqani i Luftës Galaktike
 • Kylo Ren - Betejat Cantina 4C (energjia 10) dhe 6C (energjia 12)
 • Piloti i Parë i Rendit TIE - Njësia e Qëndrueshme e Qëndrueshme 6B (energjia 16) dhe Nyja e Qëndrueshme e Errët e Errët 6B (energjia 16)
 • Zyrtari i Urdhrit të Parë - Store Store Battles
 • Rendi i Parë Stormtrooper - Qëndrua Nyja e Qëndrueshme 2B (energjia 12) dhe Nyja e Errët e Errët Qëndrore 2A (energjia 12)

Fermeri për Phasma, Kylo, ​​dhe Zyrtari FO është relativisht i thjeshtë dhe Phasma duhet të jetë një nga personazhet e para që një lojtar fillon të mbajë fermë. FOTP dhe FO Stormtrooper kërkojnë shumë më tepër kohë dhe përpjekje. Të dy personazhet janë në nyjet e Lehta dhe të Errëta, që do të thotë se ka vetëm 10 shanset një ditë për të marrë shards e tyre. Hard Nodes kanë vetëm pesë shanse për një pjesë në fermë dhe mund të rifreskohen për kristalet 50 për pesë shanse shtesë. Pas kësaj, rifreskimet shkojnë deri në kristalet e 100 dhe lart, duke e bërë shumë të vështirë karakterin e fermës të cilët janë të arritshëm vetëm nëpërmjet nyjeve të vështira.

BB-8 është argëtuese për t'u përdorur më vete, por punon më së miri brenda radhëve të një ekipi të plotë të Rezistencës ose një ekipi të plotë droidi. Ashtu si R2 ose Thrawn, megjithatë, BB-8 duhet të lihet për më vonë në lojë, pasi bujqësia e personazheve për ngjarjen e tij është shumë e gjatë dhe gjithashtu e kufizuar.

Ekipi i Rendit të Parë mund të jetë i fuqishëm në Arena deri në një pikë, por ato janë lënë në hije nga karaktere të tjerë legjendar dhe sinergji të tjera. Rendi i Parë, në mënyrë specifike, FOTP dhe FO Stormtrooper bujqësia ndoshta duhet të lihet si më shumë një mendim kur përpiqeni të përfundoni aktivitetet e përditshme ose të fitoni bileta të bastisjes për një shoqëri.

 

Luke Skywalker - Udhëtimi i Heroit: Komandanti Luke Skywalker Event legjendar

Unique për Ngjarjet Legjendar, Komandanti Luka vetëm zhbllokon në 7 * dhe kërkon 5 specifike 7 * toons: STHan, Leia, Old Ben, Farmboy Luke dhe gjithashtu R2-D2 i cili është në dispozicion vetëm përmes Eventit të tij legjendar.

Komandanti Luka duhet të konsiderohet një karakter i lojës në fund për arsyet e mëposhtme:

 • Farmboy Luke dhe Old Ben janë fermat e Nyjeve të Kantinave dhe ka karaktere më të mira për të fermuar së pari
 • Leia dhe STHan të dy vijnë nga Arena Store dhe janë të vështirë të punojnë në të njëjtën kohë
 • R2 kërkon pesë tooni të Perandorisë 7 * dhe arrihet më së miri duke përdorur Palpatine, i cili gjithashtu kërkon pesë 7 * Toons Rebel për të arritur

Komandanti Luke në thelb kërkon 13 karakteret e mëposhtme në 7 * për të zhbllokuar:

 • Luke Farmboy
 • Vjetër Ben
 • Lexoj
 • STHan
 • R2
 • Palpatine
 • Vader
 • TFP
 • RG
 • Tarkin
 • pykë
 • Biggs
 • Lando

 

Komandanti Luke duhet të jetë një personazh që duhet mbajtur në mend ndërsa përparon, por pasi ai do të jetë një personazh i cili hap natyrshëm, gameplay nuk duhet të përqendrohet tërësisht në marrjen e vetëm karaktereve të mësipërme 13 pasi ka shumë karaktere të tjera të kërkuara vetëm për të arritur tek ata Toons 13.

tjetër: Luftrat e Territorit

Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 10 / 9 / 17