Cilat Karaktere të Parë? TL; DR Listat e Karaktereve

TL; DR Lista e Karaktereve:

Si një kujtesë, është gjithmonë më mirë të punosh në marrjen e një karakteri të vetëm deri në 7 * nga çdo vend, në vend që të hidhesh nga toon në toon ose të sjellësh grupe të toons deri në secilën prej niveleve të yjeve në të njëjtën kohë.

Shko te:
Listat e fermave
Pse X Para Y?
Listat më të mira dhe më të këqija

TL; DR Lista e fermave (në renditje):

Zonat e qëndrueshme:
Skuadra Arena Store - STHan, IG-88, Leia, Kanan, Tarkin, Nebit, Ackbar, HK-47
Dyqani i Battles Cantina - QGJ, Boba *, Fives *, Daka *, Chopper, Ahsoka *, Hoth Scout, Jawa Scavenger, Poe *, Zyrtar FO
Dyqani i Luftës Galaktike - Phasma, Lumi *, Biggs *, Zeb, Teebo, Dathcha, Magmatrooper
Betejat Hard Light Side - Rey, Ewok Plaku, Anakin *, FOTP, RG, FO Trooper, Dooku
Luftërat e errëta të vështira - Boba, Barriss, Hoth Soldier, FOTP, RG, Jawa
Kantina Beteja Node - Geo Soldier, Lando, Ezra, TFP, Wedge, Hera, Anakin, Old Ben, Kylo, ​​CH Solo

Dyqane të ndryshme:
Dyqani i Spitalit - Jyn, Rey *, Ewok Plaku *, Jawa Engineer, Rex, Maul, Sun Fac, Farm Luke *
Dyqani i Flotës - Boba *, Vader, Ezra *, * Wedge *, Fulcrum, Chirrut, Rex, Maul, Sun Fac, Echo

(*) Karakteri gjithashtu në dispozicion përmes LS / DS ose Cantina Node; Mine nëpërmjet Store përpara Node

 

Pse X para Y?

Keni pyetje përse disa personazhe janë të rekomanduara para të tjerëve? Shihni disa nga këto përgjigje në pyetjet e zakonshme:
Pse Lumi para Biggs? - Ju duhet Wedge për të bërë Biggs më të dobishme dhe Wedge nuk do të zhbllokuar për disa nivele në fillim. Get Lumi parë që të jetë në gjendje për të marrë Wedge në Cantina më të shpejtë.

Pse Ewok Plaku para Lukës apo Sabine? - Thrawn dhe Comm Luke janë në fund të lojës, ndërsa Plaku është i dobishëm herët për pastrimin e nyjave të ndryshme dhe Luftës Galaktike. Gjithashtu, Plaku përdoret në Assault Battles dhe Rancor solo, të cilat punojnë në fund të lojës.

Pse Daka para Chopper apo FOO?- Thrawn është fund-lojë, dhe një ekip i plotë i rendit të parë është shumë i ngrohtë dhe kërkon shumë Zeta. Daka është e nevojshme si një shërues i Anës së Darkës për të kaluar nëpër nyjet e Dark Side shumë kohë para Zetas.

Pse Geo Soldier para Lando? - Geo Soldier është një shenjë solide që do të shërbejë edhe përmes lojës në fund, gjithashtu e dobishme në solo Rancor. Lando është gjithashtu e dobishme përmes lojës fundore, por nuk është aq e domosdoshme në fillim për të fituar një listë të plotë. Kjo tha, ose mund të jenë të fermave të parë.

Pse është Wedge 5th në Cantina? - Wedge merr një kohë për të zhbllokuar. Lojtarët duhet të përqëndrohen në një gjerësi më të gjerë të karakterit të dobishme në të gjitha ngjarjet përpara Wedge, i cili duhet të jetë një fokus pas blerjes së Biggs.

Pse Anakin në Cantina para Ben së Vjetër? - Nyja e Anakin's Cantina është e vështirë për t'u kompletuar për lojtarë më të rinj, merr pak kohë për të zhbllokuar dhe ka norma më të ulëta të rënies së perceptuar. Ndërkohë, një lojtar mund të fokusohet në punën në Anakin përmes nyjeve LS / DS derisa personazhet e tjerë (si Old Ben) të përfundojnë.

Pse nuk është Hoth Rebel Soldier parë? - Ashtu si të gjithë personazhet që janë në dispozicion vetëm përmes një nyje të vetme LS / DS, Hoth Soldier është një fermë shumë e gjatë. Ndërsa ai është një kërkesë për faza të shumta të Luftrat e Territorit - Hoth, përdorimi i tij diku tjetër në lojë është jashtëzakonisht i kufizuar. Si e tillë, nuk është e këshillueshme që lojtarët më të rinj të fillojnë lojërat duke e bartur atë përpara karaktereve më të dobishme. 

Më i mirë dhe listat më të këqija

Shënim: Karaktere legjendare që nuk janë të listuara

Figurat më të mira të përgjithshme të hershme në Farm: Wedge, Biggs, Ezra, Lando, TFP, Anakin, Fives, IG-86, IG-88, Phasma, Boba, QGJ, STHan, Leia

Emër të nderuar: RG, Ahsoka, Daka, Lumi, Sun Fac, Rey

Hard Farms, por toons më të mira: Shoretrooper, Baze, Chirrut, Darth Nihilus, Jyn, Fulcrum, Sith Assassin, Sith Trooper, B2, FOTP

Fermë vetëm për përdorim specifik: Hera, Kanan, Chopper, Zeb, Tarkin, Cody, Rreshteri Klon, Echo, Old Ben, Farm Luke

Luftrat e Territorit - kërkohet Hoth: Hoth Rebel Soldier, Hoth Rebel Scout, kapiten Han Solo

Fermë e thjeshtë, por ka nevojë për një Zeta të jetë e mrekullueshme: Kylo, ​​Sidious, Savage, Dooku, Finn, Barriss

Ferma të vështira, dhe ka nevojë për një Zeta: Maul, Vader

Vetëm fermë nëse dëshpëruar: Eeth Koth (Yoda), Cad Bane (Heist), Geo Spy (Ship), Plo Koon (Yoda, Ship)

Ju lutemi mos na fermoni, ndonjëherë *: Garda e Rojës, CUP, JKG, Enforcer i Mob
(*) Lista e subjektit të ndryshojë si loja zhvillohet

 
Të tjerët:

Përditësimi i fundit: 10 / 9 / 17