Bërthamat e energjisë

Transformers Earth Wars paraqiti për herë të parë Power Cores në tetor 2017 si një mënyrë për të rritur robotët dhe mbrojtjen bazë. TFEW - Bërthamat e EnergjisëSiç përshkruhet nga zhvilluesit, Power Cores mund të përdoret "për një avantazh strategjik në betejë ose për të rritur shanset për një mbrojtje të suksesshme" të bazës suaj. Bërthamat e energjisë mund të merren përmes një fushate të veçantë të quajtur Story of Nebulos që përfshinte pesë beteja dhe duket për të edukuar lojtarin në atë që disa nga bërthamat e ndryshme të energjisë mund të bëjnë gjatë betejave. Duke mposhtur të gjitha pesë bazat ju zhbllokoni aftësinë për të ndërtuar ju Power Core Lab i cili më pas ju lejon të pajisni, menaxhoni dhe bashkoni Power Cores në bots dhe bazat.

Llojet kryesore të fuqisë botore - Universal, Warrior, Air, Gunner, Medic & Bot specifike

Ndërtimi i tipeve kryesore të energjisë - Universal, Auto Cannon, frëngji me lazer, llaç dhe lansues raketash

 

Bërthamat më të mira të energjisë për çdo Bot

 

Autobots decepticons
Optimus Prime Megatron
Air Raid Armada Megatron
Alpha Bravo Astrotrain
Arcee Barrikadë
Autobot Jazz Blackarachnia
Blaster Ik
Grerëz Blitzwing
Cheetor çomange
Cliffjumper Gjyle
Gjithësi Bonecrusher
Domethënie Përleshje
përleshje Brake-Qafa
Elita-1 Avari
Firefly i pamëshirshëm
Ndihmë e shpejtë Cyclonus
brej Fundi i vdekur
Grimlock Deathsaurus
Hot Rod Divebomb
Spot Hot Drag Strip
qen Galvatron
Huffer brej
Ironhide kokëfortë
Jetfire Hun-Gurr
Jumpstream fiksohem
pagesë haraçi

 

 

Autobots decepticons
Kup Lockdown
Laser Optimus Long Haul
Mirazh Lugnut
Optimus Primal Mindwipe
Perceptor MIXMASTER
Tuba Motormaster
Powerglide Nemesis Kryeministri
sillem vërdallë Nightbird
Pyra Magna Octopunch
arpion Jashte rruge
Rodimus Kryeministri Sulm
Rust Dust Tërbim
Seaspray Razorclaw
sideswipe Reflektor
Silverbolt pastrues
Skyburst kamzhik
Hidhem me parashutë Scrapper
Sky Lynx Shockwave
perde tymi Skrapnel
Llum (më parë zhgënjim) Skullsmasher
Goditje e fortë Skywarp
ngatërroj Slipstream
Zog pule Soundwave
Star Sabre Starscream
Stormclash Straxus
Sunstreaker Zhvatje
Vrapim (Më parë Strafe) zemërim i çastit
Tracks Thundercracker
Ultra Magnus nëpërkë
Shteg lufte nëpërkë
Wheeljack Vorbull
Windblade