TFEW: Bästa Power Cores för Strafe & Scourge

TFEW: Strafe

Välkommen till det senaste i vår serie artiklar om Transformers Earth Wars mobilspel där vi tittar på bästa Power Cores för varje bot. Medan våra anställda aldrig kommer att hävda att de har alla svaren på TFEW, gör vi vår läxa och testar varje bot för att vi bara ska göra de bästa rekommendationerna.

TFEW: StrafeToday’s bots to review Power Cores for are Strafe & Scourge. Strafe and Scourge take to the skies as some of the most popular and strongest of the air bots in the game! They have the highest DPS in the game with low HP. They are quite the glass cannons and are vulnerable due to Branduppdrag’s long air time, but will wreak havoc on bases set up in the honeycomb style or with sparse defenses. Their high hang time and the need to reuse their abilities often means that they often lack access to healers, making them easily shot out of the sky by well organized defenses. If buildings are in clusters, their abilities will not be able to clear the essential defensive structures you need. But Power Cores are here to help and improve these flaws and enhance their abilities!
 

Bästa Power Core för Strafe & Scourge:

Reflekterande beläggning - Reflekterande beläggning tar upp en av de största problemen med Strafes låga HP och sårbarhet i luften på grund av den kraftfulla användningen av Anti-Air Laser Core. Reflekterande beläggning ger skydd mot lasertorn och strålkastare, vars tidigare är en högre prioritet för Strafe att försvara sig mot. Eftersom Strafe kommer att spendera mycket tid på att knyta markmålen med Fire Mission (ungefär X sekunder per användning) är detta den bästa rankade kärnan för att se till att de står för basförsvaret.

Andra Power Cores att överväga – Tactician Core & Rejuvination Core

 

By LastRaven
Gaming-fans.com Staff Writer

Var den första att kommentera på "TFEW: Bästa Power Cores for Strafe & Scourge"

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*