SWGoH: Najbolji modovi za CT-5555 "Petke"

Dobrodošli najnoviji u našoj seriji o popularnoj igri Star Wars Galaxy Heroes gdje smo pogledali najbolji modovi za pojedinačne SWGoH znakove. Iako ne tvrdim da imam sve odgovore u ovoj igri, istražujem i intenzivno sam koristio svakog heroja o kojem pišem. Ovo su modne preporuke koje se temelje na kompletu lika i stvarnom igranju kako bi vam pomogle u vašoj potrazi za dominacijom u Galaxyju Heroes holotables.

SWGoH - najbolji modovi za peticeDanašnji će ton za pregled modova biti Fives (CT-5555), jedan od lakših tonova za uzgajanje u ranim fazama Star Wars Galaxy of Heroes. Za vreme Klonskih ratova, ovaj momak je sve shvatio - da je kancelar Palpatine loš momak i da su klonovi programirani od strane svojih inhibicionih čipova da rade kako im je naređeno. Tako da se cijela stvar u vezi Carstva mogla izbjeći da nije uokviren za pokušaj ubistva Palpatina ...

U svrhu SWGoH-a, Fives je bio rani igrač u bitkama za Arenu i nastavlja služiti važnoj svrsi, iako je njegova vrijednost tokom godina bila pomalo roller coaster. Ako se pravilno koristi, CT-5555 je bio vaš vrlo vrijedan član Heroski AAT tim za Phase 2 ili Phase 4 zajedno sa svojom braćom kloni u ranim danima tog načina igre (mislite da su kasni 2016 i rani 2017), i dok ga je njegov brod držao pomalo relevantnim nakon što HAAT više nije bio vruća stavka, kolovoz 2019 Clone je ponovno radio njegova vrijednost ponovo raste. Sa novom 501st oznakom koja predstavlja njegovo vrijeme u 501st Legion, Fives sinergira još bolje nego prije s drugima, uključujući Rexa, Echa i sada Ahsoka Tanoa.

Glavni fokus: Dok je Fives uvijek bio tenk u igri, prvi put se sjećam da je njegovo podsmijeh bio pored General Kenobi. Međutim, August 2019 je preradio „na kraju svog koraka ako nijedan saveznik nije namignuo, Fives Taunts za 2 pretvara“. Kao rezultat toga, sada moramo modirati CT-5555 kao tenk koji je sada dizajniran da zaista bude. Stoga bih vam preporučio odbranu da usredotočite svoje modne napore na Fives. Kada odjek je prisutan, on ima + 100% odbranu kada se ruga, pa ga povijte i napravite mu mesni štit da biste zaštitili svoje ostale saveznike 501st i Clone.

Dodatne oblasti za fokusiranje: Potencija, napad, upornost i dodatna mogućnost preživljavanja u oblicima zdravlja i zaštite. Potencija je potrebna s obzirom na potrebu da se protivnik smanji na brzinu što može izazvati dvostruke napade od njegovog osnovnog. Brzina nije područje koje treba puno brinuti s obzirom na to da Fives stekne 15% okretni metar kada njegov Klon ili 501st saveznici naprave štetu i on ima 85% Counter Chance, ali trebate Zeta na svom Domino odred jedinstven za postizanje 15% TM dobitka. Prestup će mu pomoći da snažnije stupi u pogon, a opstanak u oblicima zdravlja i zaštite osigurat će da i on ostane duže. Primjetite da je njegov Taktička svest jedinstveni odobravaju Petsove statistike o brzini, maksimalnom zdravlju, maksimalnoj zaštiti i napadu svojim saveznicima 501st Clone Trooper kada je jedan od njih „poražen.“ Sada se čita da će Fives umjesto toga biti poraženi i dati te statistike svojim prijateljima. Na papiru (ili digitalnom ekranu ako vam je draže) to izgleda kao nevjerojatna sposobnost, ali opet će vam trebati Zeta da ovo maksimalno iskoristite. Napokon, potrebno je zadržati tvrdoglavost debuffi poput Buff Imuniteta, Daze, Shock, Itd

Preporuke u igri: Odbrana i tvrdoglavost. Odbrana se mora pojaviti na Fives-u, nakon kloniranja koji je prepravljen i dodavanja 501st oznake, ali osjećam da bi se tvrdoglavost mogla prenijeti na Health ili Potency ako imate dovoljno Upornosti stečene iz sekundarnih statistika.



Idealno podešavanje moda za SWGoH CT-5555 Petive:

Budući da je Fives jedan od najlakših tonova za uzgajati rano u igri, mnogi će mu možda jednostavno staviti neke od svojih ranih modova i pustiti ga da bude. Međutim, kako napredujete kroz SWGoH i postajete daleko iznad brige na kojoj ste razini i grupirajte ga s Echoom, Rex i sada Ahsoka, Fives mogu biti prilično "sila" (kazna namijenjena). Evo mog preporučenog pristupa modingu CT-5555 u SWGoH:

  • Transmiter (Square) - Mod obrane s primarnim fokusom na napad i sekundarnim fokusom na obranu, potenciju, zaštitu i brzinu / zdravlje / nepopustljivost
  • Prijemnik (strelica) - mod potencijala s primarnim fokusom na odbranu i sekundarnim fokusom na odbranu, potenciju, brzinu i zdravlje / zaštitu / tvrdoću
  • Procesor (Diamond) - mod obrane s primarnim fokusom na obranu i sekundarnim fokusom na odbranu, zdravlje, potenciju i zaštitu / upornost
  • Holo-Array (Trokut) - Potencijalni mod s primarnim fokusom na obranu i sekundarnim fokusom na tvrdoglavost, zdravlje, odbranu i zaštitu
  • Data-Bus (krug) - Mod obrane s primarnim fokusom na zaštitu i sekundarni fokus na odbranu, nepopustljivost, zdravlje i prekršaj / zaštitu
  • Multiplexer (Plus) - Mod obrane s primarnim fokusom na odbranu i sekundarnim fokusom na brzinu, odbranu, tvrdoglavost i zdravlje / zaštitu

Slike zahvaljujući SWGOH.gg

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.


*


Ova stranica koristi Akismet kako bi smanjila neželjenu poštu. Saznajte kako se podaci vašeg komentara obrađuju.