Star Wars Book Review - Catalyst: A Rogue One Novel

Anmeldelse: Catalyst En Rogue One NovelTitel: Catalyst: En Rogue One Novel
Canon Tidslinje Placering: Begynder før Episode III, spænder 5 år fra 21-17 BBY
Længde: 28 kapitler, 330 sider

Velkommen til vores anmeldelse af Star Wars canon romaner og mere. Selvom dette ikke er beregnet til at være en fuldstændig, grundig boganmeldelse, håber vi at give dig nok information - men ikke for meget - om hver canon Star Wars-udgivelse. Igen vil vi forsøge at undgå spoilere, men læse på egen risiko ...

Catalyst: En Rogue One Novel blev frigivet i november 2016, en måned før frigivelsen af Rogue One: En Star Wars Story i teatre, og skrevet af James Luceno, også forfatteren Tarkin roman.

Gratis fragt hos Booksamillion.com.
Historien begynder lige før Episode III: Revenge af Sith og centre omkring Galen og Lyra Erso. Ifølge officielt offentliggjorte beskrivelser:

Krig river galaksen fra hinanden. I årevis har republikken og separatisterne kæmpet over stjernerne og hver især bygget mere og mere dødbringende teknologi i et forsøg på at vinde krigen. Som medlem af kansler Palpatines tophemmelige Death Star-projekt er Orson Krennic fast besluttet på at udvikle et supervåben, før deres fjender kan. Og en gammel ven af ​​Krennic, den geniale videnskabsmand Galen Erso, kunne være nøglen.

Galens energifokuserede forskning har fanget opmærksomheden hos både Krennic og hans fjender, hvilket gør videnskabsmanden til en afgørende bonde i den galaktiske konflikt. Men efter at Krennic har reddet Galen, hans kone, Lyra, og deres unge datter, Jyn, fra separatistiske kidnappere, er Erso-familien dybt inde i Krennics gæld. Krennic tilbyder derefter Galen en ekstraordinær mulighed: at fortsætte sine videnskabelige studier med alle ressourcer, der stilles fuldstændigt til hans rådighed. Mens Galen og Lyra mener, at hans energiforskning vil blive brugt udelukkende på altruistiske måder, har Krennic andre planer, der endelig vil gøre Death Star til en realitet. Ersos er fanget i deres velgørers strammere greb og må løsne Krennics bedrag af bedrag for at redde sig selv og selve galaksen.

Min overordnede opfattelse af Catalyst: En Rogue One Novel er meget positiv. Efter at have læst flere af de canonromaner, der i øjeblikket offentliggøres, var dette en af ​​mine favoritter. Det kan være, fordi jeg læste det, der førte til Rogue One's frigivelse, og gjorde det med stor spænding, men at læse 2-3 kapitler om dagen under min travle tidsplan var noget, jeg så frem til. Det var en god læsning, og generelt vil jeg give det en vurdering på 9 ud af 10.

Udvalgte tilbud

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SWGoH Zeta Review: Jyn Erso -

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*