Star Wars Book Review - Ahsoka

Star Wars Ahsoka ReviewTitel: Ahsoka
Canon Tidslinje Placering: Efter episode III, 18 BBY
Længde: 30 kapitler, 358 sider

Velkommen til vores anmeldelse af Star Wars canon romaner og mere. Selvom dette ikke er beregnet til at være en fuldstændig, grundig boganmeldelse, håber vi at give dig nok information - men ikke for meget - om hver canon Star Wars-udgivelse. Igen vil vi forsøge at undgå spoilere, men læse på egen risiko ...

Ahsoka blev frigivet i oktober 2016, et par måneder efter at hendes karakter på mystisk vis forsvandt i Sith-templet på sæson 2-finalen i Star Wars Rebels. Selvfølgelig finder Rebels-serien sted omkring 4-5 år før slaget ved Yavin og sætter således ind på Ahsoka roman 13 år tidligere.

Gratis fragt hos Booksamillion.com.
Ifølge officielt offentliggjorte beskrivelser:

Fans har længe spekuleret på, hvad der skete med Ahsoka, efter at hun forlod Jedi-ordren nær slutningen af ​​klonkrigene, og før hun igen optrådte som den mystiske Rebel-operative Fulcrum in Rebels. Endelig begynder hendes historie at blive fortalt. Efter hendes erfaringer med Jedi og ødelæggelsen af ​​Ordre 66 er Ahsoka usikker på, at hun kan være en del af en større hel nogensinde igen. Men hendes ønske om at bekæmpe imperiet i imperiet og beskytte dem, der har brug for det, vil føre hende ret til Bail Organa og Rebel Alliance.

Min overordnede opfattelse af Ahsoka er meget positiv. Som fan af Rebels serier og har set hver eneste Clone Wars Jeg var også interesseret i at høre mere om Ahsokas tid efter at have forladt Jedi-ordenen. Selvom dette udfylder noget af dette hul, efterlader det bestemt meget tid. Da bogen ankom, læste jeg den dog med det samme, og det var noget, jeg så frem til at læse 2-3 kapitler om dagen i min travle tidsplan. Det var en god læsning og samlet vil jeg give det en vurdering på 9 ud af 10.

Udvalgte tilbud

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*