SWGoH Character Rework Forslag: General Grievous

General Grievous

Mørk side, Fleet Commander, Droid, Attacker

Furious assualt (grundlæggende): håndtere fysiske skader på målfjenden fire gange. Hits efter den første kan ikke give Grievous bonus turn meter.

Dårlige sår (nedkøling 3): forårsager helbredende immunitet på alle fjender til 3 svinger

General Grievous rework SWGoHUberørt grin (nedkøling 3): fjern alle buffs på alle fjender. Derefter har alle fjender uden buffere deres nedkøling steget med 1. Grievous vinder alle buffs, der tidligere var på fjender, der havde deres nedkøling steget. Galatiske Republiks fjender mister 25% af deres maksimale sundhed og drejemåler.

Taktisk tilbagetrækning (unik): Når grevious falder under 100%, 75%, 50%, 35%, 20%, 10% og 5% sundhed, styrker han en tilfældig allieret tank, der ikke spekulerer allerede for at tåle for 1 tur. Den allierede mister 100% turn meter og vinder forseelse, forsvar op, gengældelse og styrke for 3 svinger.

Fjender i den galaktiske republik (leder): i begyndelsen af ​​hvert kamp mister de galaktiske republiks fjender 10% turn meter. Denne drejningsmåler fjernelse kan ikke modstå. Galactic republic fjender har -10% unddragelse og fasthed. Droid allierede får + 10% turn meter ved starten af ​​hvert slag og har + 10% styrke og nøjagtighed. Droid allierede får maksimal sundhed svarende til den sundeste galaktiske republiks fjender maksimalt helbred ved starten af ​​hvert møde.

Fjender af den galaktiske republik (zeta lederskab): Galaktiske republik fjender mister -25% drej måler ved starten af ​​hvert slag. Denne drejningsmåler fjernelse kan ikke modstå. Galatiske republiks fjender har -100% unddragelse og fasthed. Droid allierede har + 100% nøjagtighed og styrke. Alle fjender får halvdelen af ​​alle negative virkninger af denne lederskabsevne, herunder fjernelse af drejemåleren. Ved starten af ​​hvert møde opnår en dygtig allieret maksimal sundhed og beskyttelse svarende til den valgte målfigdom. Når der er blevet besejret, vælger den valgte allierede den maksimale sundhed og beskyttelse, der opnås, og vender tilbage til deres oprindelige maksimale sundhed og beskyttelse. Når grevious genoplives, vinder den allierede sundheds- og beskyttelsesbonuserne tilbage.

- Hilsen af ​​Encyclopedia Darth

Vær den første til at kommentere på "SWGoH Character Rework Forslag: General Grievous"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.