SWGoH New Character Proposal og Rebel omarbejdning: Bail Organa, Mon Mothma, Captain Antilles (Alliance Trooper tag)

Nedenstående er nogle nye Rebel-tegn, der kan tilføjes til spillet. Jeg ved, at vi har mange lige nu, men disse fanfavoritter til fremtiden ville være rart at have - især for OT fans.

BAIL ORGANA

Følgende er fra Starwars.com/Databank: "Bail Organa, medlem af Alderans kongelige familie og planetens repræsentant for republikkens senat, tjente respekt for Coruscant for hans ærlighed og hans engagement i retfærdighed. Før klonskrigene tjente Bail sammen med senator Padmé Amidala som medlem af kansler Palpatines loyalistiske udvalg. De to blev tætte venner og rekrutterede ligesindede allierede for at forhindre Palpatines alarmerende greb for magt. I slutningen af ​​krigen vedtog Bail Organa Padmés datter Leia og rejste hende som en Alderaanian prinsesse. Mens han repræsenterede Alderaan i det kejserlige senat, arbejdede han i hemmelighed sammen med allierede som Mon Mothma og Ahsoka Tano for at hjælpe rebelceller spredt over galaksen og arbejder mod den dag, hvor en samlet oprør kunne dukke op. Bail døde, da Death Star ødelagde sin hjemverden. "

Bail Organa

Light Side, Galactic Republic, Rebel, Support

Strøm: 8600 Helse: 12,350 Hastighed: 125 Maksimal skade: 4210

Grundlæggende: Selvforsvar

Deal fysisk skade mod målet fjende. Dette angreb behandler + 25% skade for hver besejret allieret. Ally Padmé Amidala har en 25% chance for at hjælpe.

Special: Wise Tactician

Cooldown - 4

Deal fysisk skade mod målet fjende og kalde en tilfældig allieret til at gøre en tilfældig Special evne. Dette angreb ignorerer aktuelle aktuelle evnen til afkøling (som ikke starter med afkøling), og at flytningen indeholder sin nedkølingstælling efter brug. Ally Mon Mothma har en 25% chance for at hjælpe.

Unikt: Heroisk Offer

Når Bail Organa er besejret, er der en 30% chance for at gøre massiv skade på fjenden, der besejrede ham. Kaptein-antillerne vinder også retribution for 2-sving. Derudover får alle Light Side-allierede + 15% modstand og forsvar op til 3-sving.

Leader: Rebel med en årsag

Galactic Republic-allierede får 50% Defense, mens Rebel-allierede får 50% Offense. Derudover har alle Light Side-allierede + 25% kritisk chance for separatistiske eller empire-enheder. Hvis Prinsesse Leia er til stede, inficerer hun Deathmark på hendes næste fjendemål, efter at hun har afsluttet et afslutningsslag.

Flyt sæt Forklaring:

Grundlæggende: Selvforsvar

Bemærk hvordan han har synergi med Padmé Amidala fra mit tidligere indlæg samt Mon Mothma i hans Special, Captain Antilles i hans Unique, og Prinsesse Leia i sin Leader.

Special: Wise Tactician

Den sidste sætning ordlyd er den måde, det er fordi jeg ikke vil gerne Nihilus bliver valgt til at gøre "Annihilate" siden det begynder at cooldown. Som du vil se, angriber Mon Mothma sig ikke på hendes Basic, men kalder snarere en assistent. Dette er en fantastisk combo efter min mening.

Unikt: Heroisk Offer

Husk, at alt dette kun er udløst på Bail's død, hvilket kan være skadeligt (ligesom en gammel Ben Unique). Derfor gav jeg ham lav sundhed.

Leader: Rebel med en årsag

Indse, at Leia kun nyder godt af dette, hvis Bail er Leader.

MON MOTHMA

Følgende er fra StarWars.com/Databank: "En leder af den galaktiske senatets loyalistiske fraktion, Mon Mothma modsatte højesteret Palpatines politikker i de sidste dage af Repulic. Hun arbejdede i hemmelighed og hjalp med at finde Rebel Alliance og tjente som sin civile leder under den lange kamp mod imperiet. "

* Sidebemærkning: Jeg er klar over, at Mon Mothma var en del af den galaktiske republik som senator før imperiet, men i modsætning til Bail Organa tror jeg ikke på, at hun fortjener mærket i dette spil, da hun er mest kendt for hendes udseende i Jedi og Rogue One, hvor hendes indflydelse er den stærkeste. Ja, hun kendte senatorer Amidala og Organa, men så meget som en person, hun senere skulle blive, er hendes rolle i Clone Wars-tv-serien minimal, ubetydelig og næsten ubemærket - så hun får ikke mærket efter min mening .

Mon Mothma

Light Side, Rebel, Support

Strøm: 9000 Helse: 30,000 Hastighed: 105 Maksimal skade: 0 (Hvis dette skal ændres for skaden over tid, har hun det, så det er tilfældet: 1500.)

Grundlæggende: Diplomatisk uenighed

Inflict Evasion Down for 2 vender sig mod at målrette fjende såvel som Daze, hvis de er imperium. Disse virkninger kan ikke modstå. Tildele hver oprørelig oprør Offensiv Op for 2 vender derefter til en tilfældig allieret for at hjælpe med at behandle 25% bonus skade. Hvis en allieret ikke kan hjælpe, har Mon Mothma inficeret 3 Damage Over Time, for 2 tænder målfjenderen.

Special: Modstand og Restitution

Cooldown - 4

Drej alle negative statuseffekter fra alle Rebel-allierede samt alle positive statuseffekter fra alle fjender og placere dem på de tilstødende Rebel-allierede, hvis nogen. For hver buff opnår, får allierede 1 Heal Over Time til 2 svinger. Derudover har alle Rebel-allierede deres Health-procentdele udlignet.

Special: Dette er vores oprør

Cooldown - 2

Bevilg hver Rebel-allieret Turn Meter, der svarer til deres udholdenhed. Alle Rebel-allierede får Stealth og Advantage for 2-sving, hvis de havde mere end 50% Turn Meter i slutningen af ​​denne tur.

Leader: Leader of the Rebel Alliance

Hver gang en Rebel-allieret har et kritisk hit, har de en 50% chance for at opnå Evasion Up for 3-sving. Hvis de allerede har Evasion Up, får de Speed ​​Up til 2-sving. Hvis en Rebel-allieret undgår et angreb, får de Critical Hit Immunity for 2-sving. Derudover forbliver alle Rebel-allierede med Stealth i Stealth for resten af ​​mødet, når Mon Mothma bliver besejret.

(ZETA: Så længe Mon Mothma er aktiv, behandles denne evne som en "unik evne" under en anden Rebel Leader Ability.)

Unik: Ikke styrt af frygt

Mens Mon Mothma lever, har Rebel-allierede, der dør med Stealth, en 75% chance for at genoplive med 50% Health and Evasion Up til 2-sving. Hvis en Rebel allieret genoplives, vinder Mon Mothma fremsyn for 2-sving med en 50% chance for at give en tilfældig Rebel-allieret samme buff.

Flyt sæt Forklaring:

Grundlæggende: Diplomatisk uenighed

Hvis du har set min C-3PO-indlæg, vil du bemærke, at han ikke angriber enten på hans Basic. Det må heller ikke Møn Mothma. Det er meningen, at de er Støtte tegn. De giver buffs og kalder en assistent. Det er så simpelt som det. For yderligere at understøtte dette er følgende fra Wookieepedia: "Ud over at være en ivrig diplomat, uddannede Mon Mothma som en kæmpe pilot, selv om hun aldrig så kamp."

Hvis en allieret er dazed og dermed ikke kan hjælpe, eller hvis de er alle døde, så inficerer hun DoTs. Dette kan komme til nytte, hvis kampen kommer ned til en 1v1.

Special: Modstand og Restitution

Dette overfører ikke Taunt fra fjenderne; det vil dog fjerne det. Vær også opmærksom på, at kun oprørere drager fordel af dette, så du ikke kan smide Mothma på et vilkårligt hold og har uensartet synergi.
Leader: Leader of the Rebel Alliance

Dette kan være til nytte, især hvis prinsesse Leia, R2D2 og / eller Bail Organa er stødt, når Mon Mothma dør (eller selvom R2D2 giver skat til alle allierede, bortset fra en person, så kan det være nyttigt ud fra situationen). Jeg vil fortaler, at dette bare er en unik evne, men det kan være for OP. Derfor tilføjede jeg: "Hvis en Rebel-allieret undgår et angreb, får de Critical Hit Immunity for 2 turneringer" til det, hvilket stadig kræver, at de bliver kritiske ramt i første omgang, før de får nogen af ​​disse bonusser. Men igen kunne det blive en unik evne, men kun under en anden oprørslederfunktion, engang Zeta'd. Så dette kunne være parret med Ackbar, Lando, osv.

Unik: Ikke styrt af frygt

Det følgende er fra Wookieepedia, der forklarer, hvorfor jeg tror, ​​at evnen er sådan: "Senere da hun lærte at kejseren havde til hensigt at ødelægge Chandrila (hendes hjemland) med Death Star II som et middel til at tømme hende, kæmpede Mon Mothma med frygten for, at hendes handlinger ville bringe hendes folk i fare. Imidlertid, hun nægtede at lade sig styre af frygt og betragtede at give ind i sin frygt som ensbetydende med at overgive sig til imperiet.

Mon Mothma var også en dygtig højttaler, der appellerede til hendes lytters håb, drømme og værdier. "

Jeg tror, ​​det retfærdiggør hende at genoplive en faldet Rebel allieret. Hun var en stor taler og motiverede folk til at kæmpe for årsagen. Hun ved, at Rebelens håb, drømme og værdier er at besejre imperiet og leve i lykke og fred. Så hvorfor ikke hjælpe med at redde dem, især i betragtning af at hun er en ikke-angriber. Også for dem der påpeger, at det er mere OP end Old Daka's genoplivende chance, ja, det er det. Men se på Boba Fett, Jyn Erso, Ewok Elder og HK-47 (nogle gange), der genopliver uanset hvad. Plus, Ewoks og Nightsisters vil sandsynligvis få et Faction Pass og nye figurer (Paploo / Wicket, Mother Talzin), så hvem kan sige, at deres genoplivning måske ikke er mere effektiv, uanset hvor det sker?

CAPTAIN ANTILLES

Følgende er fra Starwars.com/Databank: "En skibsfører med skibsskole uddannet i diplomati, og en dygtig pilot betroet færgen om Alderans kongelige familie, Captain Antilles tjente i Bail Organas kommandostyrede. Han var en del af broderskabet til Organas diplomatiske cruiser, en rolle han ville fortsætte i den tid, prinsesse Leia tjente som senator for Alderaan. "

Kaptajn Antiller

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Support

Strøm: 8200 Helse: 16,700 Hastighed: 122 Maksimal skade: 4715

Grundlæggende: Bekæmpelse af træning

Deal fysisk skade på målet fjende med en 60% chance for at få Tenacity Up til 2 svinger. Hvis Captain Antilles allerede har Tenacity Up, så give det til en anden tilfældig Alliance Trooper allieret.

Special: Deploy Squad

Cooldown - 5 / 3

Kald alle Alliance Trooper-allierede til at bruge deres Basic-angreb til hver tilstødende fjende, der beskæftiger 15% mindre skade, men med en yderligere 35% kritisk skadechans. Hvis en fjende er fraværende, angriber den tilstødende allierede ikke. Denne evne starter ved nedkøling, men efter en gang er nedkøling reduceret til 3 for resten af ​​mødet.

Unikt: Vi har indtaget ingen overførsler!

Kaptajn Antiller vinder + 20% Skades modstand mod alle fjendens grundlæggende angreb. Derudover har han + 10% Tenacity for hver levende Rebel allieret og tilskud. Potency Up for 2 vender sig til alle Rebel allierede og Critical Hit Immunity for 2 vender sig til alle Alliance Trooper allierede hver gang han modstår en negativ status effekt.

Leder: Diplomatisk mission

Rebel-allierede får 50% Defense. Alliance Trooper allierede starter hvert møde med Advantage for 2 svinger og har en 40% chance for at fjerne en tilfældig debuff i begyndelsen af ​​deres tur. Mens Antillerne er aktive, har alle Alliance Trooper allierede + 10% Kritisk skade.

Flyt sæt Forklaring:

Special: Deploy Squad

Den oprindelige tekst ved oplåsning af ham lyder: "Ring til alle Alliance Trooper-allierede for at bruge deres grundlæggende angreb til hver tilstødende fjende, der beskæftiger 35% mindre skade, men med en yderligere 15% Kritisk Skadeschans. Hvis en fjende er fraværende, angriber den tilstødende allierede ikke. Denne evne starter ved nedkøling, men efter en gang er nedkøling reduceret til 3 for resten af ​​mødet. "

Evneniveau Bonus

2 + 5% Kritisk skade

3 -5% Skadesstraff

4 + 5% Kritisk skade

5 -5% Skadesstraff

6 Cooldown - 1

7 + 10% Kritisk skade

8 (Omega) -10% Skadesstraf

Leder: Diplomatisk mission

Dette er en passende Leader-evne til at bringe Alliance-trooper fraktionen til at virke.

REBEL TROOPER

Følgende er fra Starwars.com/Databank: "Draget fra mange hjemverdener og arter, Rebel troopere var Alliansens frontlinjespilere i krigen mod imperiet. De forsvarede Alliansens ledere på utallige verdener og under mange operationer, der ændrede uniformer og taktik for at imødekomme hver udfordring. "

Vi har "Hoth Rebel Scout" og "Hoth Rebel Soldier" så hvorfor ikke mere normalt Rebel Troopers vi ser fra de film vi alle elsker?

Rebel Trooper

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Attacker

Strøm: 7920 Helse: 13,350 Hastighed: 163 Maksimal skade: 5525

Grundlæggende: Åben brand!

Deal fysisk skade mod målet fjende og påføre Tenacity Down for 2 svinger. Dette angreb giver dobbelt skade mod Empire fjender.

Særlig: Rebel Belægning

Cooldown - 3

Behandle særlig skade på alle fjender og behandle 10% mere skade for hver levende Rebel allieret. Dette angreb har en høj skadesvariation. Hvis et kritisk hit bliver scoret på målfjenderen, kaldes en Alliance Trooper-allieret for at hjælpe med at behandle 25% bonusskade.

Unik: Styrke i tal

Rebel Trooper har en 50% chance for at fjerne 80% Turn Meter efter sit angreb. Denne chance fordobles på et kritisk hit. Derudover giver Rebel Trooper en Alliance Trooper allieret Retribution for 2 vender hver gang en fjende undgår et angreb.

Flyt sæt Forklaring:

Særlig: Rebel Belægning

Det har nogle Rebel-synergier, da yngre spillere måske ikke har alle Alliance Troopers på det tidspunkt, og på den side var det deres pligt at beskytte alle oprørere (f.eks. Prinsesse Leia, Mon Mothma osv.), Så det virker passende for Rebel Trooper til at behandle mere skade pr. Rebel-allieret i stedet for Alliance Troopers udelukkende.

ENDOR REBEL TROOPER

Ligesom Rebel Trooper (Ligesom hvordan Hoth Rebel Scout og Hoth Rebel Soldier er ens) er Endor Rebel Trooper (eller Soldier) tydelig med sin grønne militære rustning og gear.

Endor Rebel Trooper

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Tank

Strøm: 9100 Helse: 26,000 Hastighed: 111 Maksimal skade: 4500

Grundlæggende: Sabotage

Deal fysisk skade på målet fjende med en 80% chance for at påføre Evnen Block for 1 tur. Hvis målet fjenden er imperium, påføre Stagger for 1 tur. En tilfældig Alliance Trooper allieret uden debuffs kaldes for at hjælpe med at håndtere 20% mindre skade. Hvis ingen allieret hjælper, får alle allierede 25% Turn Meter.

Special: Kat og mus

Cooldown - 3

Deal særlig skade på alle fjender med en 65% chance for at påføre Defence Down for 2 svinger. Giv alle Rebel-allierede 1 Heal Over Time til 2-turneringer for hver kritisk hit-score. Hvis allieret Han Solo er til stede, kaldes han for at hjælpe. Endor Rebel Trooper vinder Taunt for 2 bliver, hvis alle allierede har en buff.

Unik: Månen af ​​Endor Allies

Hver gang en Ewok eller Rebel allieret angriber, har Endor Rebel Trooper en 25% chance for at hjælpe med at håndtere 15% mindre skade. Derudover, når en Ewok-allieret vinder Stealth, får alle allierede Offense Up til 2-sving. Hvis de allerede har Offense Up, give dem Advantage for 1 turn.

Flyt sæt Forklaring:

Special: Kat og mus

Dette opfordrer folk til at låse op Raid Han Solo.

Unik: Månen af ​​Endor Allies

Forestil dig dette parret med Chief Chirpa, når han gør sin "Tribal Unity" evne. Retribution parret med Offense Up og Advantage er skræmmende! Når Wicket er tilføjet, er jeg sikker på, at flere kombinationer kan tilføjes med Endor Rebel Trooper, der er tilføjet i blandingen, da det faktisk kan være fornuftigt for ham at være på et Ewok-hold.

Også navnet på denne karakter bør teknisk set være "Moon of Endor Rebel Trooper", men det er unødvendigt, da navnet "Endor" undertiden blev brugt til at skelne mellem planeten (en cyangasgigant) og Forest Moon.

HOTH REBEL SCOUT (REWORK)

Etiketterne ville alle være de samme undtagen "Alliance Trooper" er tilføjet. Evnerne siger alle og gør det samme, men der er nu Alliance Trooper-synergi på de fleste af dem.

Hoth Rebel Scout

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Attacker

Grundlæggende: Dristige manøvrer

Deal fysisk skade på målet fjende med en 40% chance for at give 25% Turn Meter til alle allierede. Dobbel chancen for Alliance Trooper allierede.

Special: Rebel Assault

Cooldown - 3

Deal fysisk skade på målet fjende med en 55% chance for at Stun for 1 tur. Hoth Rebel Scout og målrettet allieret får desuden 100% Turn Meter på et kritisk hit.

Unikt: Håb for Alliancen

Hoth Rebel Scout tildeler alle Alliance Trooper allierede 45% Drej meter, når et imperium fjende er besejret og halvdelen af ​​det beløb, når en ikke-imperium fjende er besejret.

HOTH REBEL SOLDIER (REWORK)

Etiketterne ville alle være de samme undtagen "Alliance Trooper" er tilføjet. Evnerne siger alle og gør det samme, medmindre modet, men der er ingen Alliance Trooper-synergi.

Hoth Rebel Soldier

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Support

Grundlæggende: Cover Fire

Deal fysisk skade på målet fjende med en 55% chance for at påføre Offense Down for 2 svinger. Derudover påfører Evasion Ned for 2 tænder et kritisk hit.

Special: Hold linjen

Cooldown - 3

Taunt og tildele Rebel allierede Defence Up for 3 svinger. Hoth Rebel Soldier har desuden en 25% chance for hver aktiv Alliance Trooper allieret til også at få 35% Health Up til 3 sving. Desuden, hvis Hoth Rebel Soldier er kritisk ramt under Taunting, vinder han Evasion Up for 2 svinger.

Unik: Rebel Momentum

Hoth Rebel Soldier vinder forsvaret op til 2 vender hver gang et imperium fjende er besejret. Hvis han allerede har Defense Up, giver han alle Alliance Trooper-allierede 30% Turn Meter. Herudover genoptager Hoth Rebel Soldier i starten af ​​hver af sine turneringer 20% af hans Max Health, hvis han har en Defense Up effekt og 40% Counter Chance.

CASSIAN ANDOR (REWORK)

Cassian Andor

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Support

Grundlæggende: To trin foran

Deal fysisk skade på målet fjende med en 85% chance for at påføre Buff Immunity for 2 svinger. Hvis en debuff er påført, fjern en tilfældig debuff fra en tilfældig Alliance Trooper allieret.

Special: Shock Grenade

Inflict Ability Block, Defence Down, Healing Immunity, Offense Down, og Speed ​​Down (en gang hver) på tilfældige fjender til 2 svinger. Hvis det primære mål er Empire, Expose dem for 2 svinger. Hvis K-2SO er til stede, kaldes han til Assist. Derefter får alle Alliance Trooper allierede 20% Turn Meter for hver debuffed fjende.

Special: Crippling Shot

Deal specielle skader på målet fjende. For hver debuff, der er til stede på andre fjender, påfører denne debuff på målet for 1 tur. Hvis et kritisk hit er scoret, kaldes en tilfældig Alliance Trooper allieret for at hjælpe.

Unikt: Grundværk

Ved starten af ​​hvert møde får alle Rebel-allierede beskyttelse op (20%, fordoblet for Alliance Trooper-allierede) til 3-sving, alle Rebel Attackers får forsvar op til 3-sving, alle Rebel Supports får tilskud til 3-sving og alle Rebel Tanks få Tenacity Up til 3 svinger. Hvis K-2SO er til stede, vinder han alle disse buffs.

SCARIF REBEL PATHFINDER (REWORK)

Scarif Rebel Pathfinder

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Tank

Grundlæggende: Dig i

Deal fysisk skade på målet fjende med en 70% chance for at få Offense Up til 2 svinger. Alle andre allierede vinder 15% Turn Meter, fordoblet for Alliance Trooper allierede.

Særligt: ​​Eksplosiv indgang

Cooldown - 3

Deal fysisk skade på alle fjender med en 70% chance for at påføre Offense Down for 3 svinger. Supplerende, få Taunt til 2 svinger.

Unik: Gør eller dø

Hvis Scarif Rebel Pathfinder har nogle buffs, når han bliver besejret, genoplives han med 15% Max Health og 20% Turn Meter for hver levende Rebel-allieret, fordoblet for Alliance Trooper-allierede. Når Scarif Rebel Pathfinder er besejret, vinder alle andre allierede Speed ​​Up for 2-turneringer og Alliance Trooper-allierede får kritisk chance for 2-sving.

PAO (REWORK)

Pao

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Attacker

Grundlæggende: Strident Strike

Deal fysisk skade mod målet fjende. Hvis Pao har nogen buffs, skal du behandle skade igen. Hvis de retter sig mod har debuts, skal du betale skade en tredje gang.

Særligt: ​​Sa'kalla!

Alle allierede får Offense Up til 2 svinger. Hvis Alliance Trooper allierede allerede har Offense Up, så genopretter de 10% Health instead. Pao vinder 40% Turn Meter.

Særlig: Sonic Grenade

Deal fysisk skade på alle fjender med en 70% chance for at påføre Defence Down for 2 svinger. Alliance Trooper allierede får 5% Turn Meter for hver debuff påført.

Unikke: Til Pipada

Når en Rebel-allieret bruger et Basic-angreb, reducerer Pao's cooldown ved 1 og Pao vinder 5% Turn Meter.

BISTAN (REWORK)

Bistan

Light Side, Rebel, Alliance Trooper, Attacker

Grundlæggende: Blast 'Em

Deal fysisk skade mod målfjender med en 70% chance for at påføre skade over tid for 3 sving. Påføre en tilføjelse Skade over tid for hver levende Alliance Trooper allieret.

Special: Frenzy

Bistan vinder Frenzy for 4 svinger og alle andre allierede får 20% Turn Meter.

Frenzy: Når en anden allieret bruger en særlig evne, vinder denne enhed 100% Turn Meter.

Special: Gunner Tactics

Deal fysisk skade mod målet fjende og fjern Turn Meter lig med Bistans styrke. Der er en 50% chance for at ringe til en Alliance Trooper for at hjælpe.

Unik: Amped Up

Bistan vinder 10% Potency for hver Rebel allieret og hver debuffed fjende. Han vinder en ekstra 5% Potency, hvis de er Alliance Trooper allierede.

* Så Captian Antilles, Rebel Trooper, Endor Rebel Trooper, Hoth Rebel Scout og Hoth Rebel Soldier gør alle 5 "Alliance Troopers" hidtil. Måske er der plads til, at andre oprørere får tagget som Cassian Andor, Scarif Rebel Pathfinder, Pao og Bistan, da de alle er faktisk Alliance Troopers, som ville give Alliance Trooper fraktion 9 samlede tegn at vælge imellem. Der er 6 Imperial Troopers med Veers, Snowtrooper, Magmatrooper, Stormtrooper, Death Trooper og Shoretrooper. Hvem ved, måske for at styrke dem, vil de give TIE Fighter Pilot den "Imperial Trooper" tag? Jeg er dog sikker på, at vi vil se Scout Trooper, Sandtrooper (som begge er i spillet allerede), og / eller AT-ST Driver tilføjet ret hurtigt, som faktisk kunne få tag på "Imperial Trooper", som ville gøre en jævn 9 og 9.

Vær den første til at kommentere på "SWGoH New Character Proposal og Rebel omarbejdning: Bail Organa, Mon Mothma, Captain Antilles (Alliance Trooper tag)"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.