SWGoH Live Blog: Tier VII af Thrawn's Artist of War Event

Gaming-fans.com er glad for at kunne meddele, at vi vil være levende blogging i dag, da vores direktør for indhold LJ ser ud til at låse op Grand admiral Thrawn ved 7-stjerner. Fans kan følge med hele dagen, da han opdaterer os alle om hans succes eller fiasko, og hvilke parametre gik i hvert forsøg. Enhver med spørgsmål eller kommentarer kan være velkommen til at forlade dem nedenfor. Phoenix Squad for Thrawn event - SWGoH

LJ: Mit første forsøg mislykkedes, som du kan læse nedenunder. Mods jeg bruger, følger vores SWGoH Mod Anmeldelser her på stedet. Jeg vil ikke placere mine bedste mods på Phoenix toons til det første forsøg - jeg er mere interesseret i at lære, hvad jeg kan gøre og dele disse data. Jeg håber, at du alle finder disse oplysninger hjælpsomme længe efter den indledende begivenhed for kunstner i krigen.

Krigskunstner - Tier VII - Forsøg #1:

FAIL

Battle #1 - Besejrede Stormtroopers uden meget besvær, alle har 90% Protection eller bedre.

Battle #2 - Besejrede fjenderne uden stor besvær, alle har 80% Protection eller bedre. Kanan er unik med skranken angrebene var meget hjælpsomme.

Slaget #3 - Målrettet Dødsfolkene først. Igen var Kanan unikt med kontraangrebene ganske nyttigt at slå ud en Death Trooper og en MagmaTrooper på tællerne. Tog ud den kejserlige officer før Stormtrooper Commander og vil gå ind i 4th kamp med næsten opdaterede cooldowns.

Slaget #4 - Fjenderne får straks ekstra beskyttelse, og Thrawns hastighed er indlysende ved hjælp af Knoglebrud på Zeb til one-shot dræbe ham. Jeg skød en skæl, så jeg kan komme til Thrawn og så indset, hvor vigtigt Zeb er for denne kamp. Efter at have varet i et par runder plukkede de mig fra hinanden, før jeg kunne dræbe en eneste dårlig fyr.

Alle grundlæggende og specielle angreb er niveau 7 bortset fra få med Omega Materials. Omegas er på Hera's Spil til styrker speciel og hendes leder evne, kanan s Samlet forsvar speciel og hans unikke, Ezra's Flourish speciel og hans unikke, Zeb's Svimlende Sweep Særlige og ingen er blevet brugt på Chopper. Alle tegn er niveau 85. Nedenfor er de resterende detaljer i dette første forsøg på at låse Grand Admiral Thraw op på 7-stjerner.

 • Tegn - Hera (L), Kanan, Ezra, Zeb, Chopper
 • Gear - Hera 8, Kanan 8, Ezra 8, Zeb 8, Chopper 8
 • Hastighed - Hera 149, Kanan 102, Ezra 184, Zeb 129, Chopper 177
 • Hera Mods - 4 @ 4 prikker & 2 @ 5 prikker - alle Health mods - alle mods maxed
 • Kanan Mods - 1 @ 4 prikker, 5 @ 5 prikker - Potency, Health og CC mods - alle niveauer 12-15
 • Ezra Mods - 1 @ 3 prikker, 2 @ 4 prikker, 3 @ 5 prikker - Offensiv og CC mods - alle niveauer 12-15
 • Zeb Mods - 1 @ 4 prikker, 4 @ 5 prikker - Potency & Defense mods - alle mods niveau 12-15
 • Chopper Mods - 1 @ 3 prikker, 1 @ 4 prikker, 4 @ 5 prikker - Health & Defense mods - alle mods niveau 12-15


Krigskunstner - Tier VII - Forsøg #2:

FAIL

Ændringer: For det første tilføjede jeg en Omega til både Zeb og Chopper's Unique, så alle brugte toons med en unik (4 af 5) er maxed. Jeg har også rettet Hera Syndulla op til Gear 9 med 4 af 6 fyldt. Dette oped hendes hastighed ved 6 til 155 før Mod justeringer. For Zeb tilføjede jeg en Mk 6 Chiewab Hypo-sprøjte og på Ezra tilføjede jeg en Mk 3 Czerka Stun Cuff. Til dette forsøg ændrer jeg IKKE mods, men jeg opgraderede alle Kanan og Zeb mods, så alle deres er maxed.

Kampe # 1-3 - Battles #1 og #2 gik som planlagt, ligesom tidligere. Battle #3 gik ikke så glat som før, og jeg er på cooldown med et par nøgleangreb.

Slaget #4 - Chopper modtog frakturet, og mit besætning overlevede længere end før. Zeb var igen den første til at dø, og jeg var i stand til at udtage en dødsdropper mens jeg næsten besejrede en anden dødsrooper, før jeg blev dræbt.

 • Tegn - Hera (L), Kanan, Ezra, Zeb, Chopper
 • Gear - Hera 9, Kanan 8, Ezra 8, Zeb 8, Chopper 8
 • Hastighed - Hera 155, Kanan 102, Ezra 184, Zeb 129, Chopper 177
 • Hera Mods - 4 @ 4 prikker & 2 @ 5 prikker - alle Health mods - alle mods maxed
 • Kanan Mods - 1 @ 4 prikker, 5 @ 5 prikker - Potency, Health og CC mods - alle mods maxed
 • Ezra Mods - 1 @ 3 prikker, 2 @ 4 prikker, 3 @ 5 prikker - Offensiv og CC mods - alle niveauer 12-15
 • Zeb Mods - 1 @ 4 prikker, 4 @ 5 prikker - Potency & Defense mods - alle mods maxed
 • Chopper Mods - 1 @ 3 prikker, 1 @ 4 prikker, 4 @ 5 prikker - Health & Defense mods - alle mods niveau 12-15


Krigskunstner - Tier VII - Forsøg #3:

SUCCES!

Ændringer: Der er ikke noget, jeg kan gøre om gear eller karakterniveauer. Så hvis jeg skal slå Tier VII, vil det være om Mods ELLER jeg bliver nødt til at få Sabine til 7-stjerner i de næste 2 dage og 13 timer ... Der er ingen tips her, der kan hjælpe. På Mods trak jeg mine bedste mods fra min liste med følgende information til dig:

 • Tegn - Hera (L), Kanan, Ezra, Zeb, Chopper
 • Gear - Hera 9, Kanan 8, Ezra 8, Zeb 8, Chopper 8
 • Hastighed - Hera 200, Kanan 153, Ezra 210, Zeb 173, Chopper 180
 • Hera Mods - 6 @ 5 prikker - alle Health mods - alle mods maxed
 • Kanan Mods - 6 @ 5 prikker - Potency, Health og CC mods - alle mods maxed
 • Ezra Mods - 1 @ 4 prikker, 5 @ 5 prikker - Offensiv og CC mods - alle mods maxed
 • Zeb Mods - 6 @ 5 prikker - Potency & Defense mods - alle mods maxed
 • Chopper Mods - 1 4 prikker, 5 @ 5 prikker - Health & Defense mods - alle mods maxed

Slaget # 1-3 - Forbedringen i hastighed er ganske tydeligt med det samme, da de to første kampe var ens i resultaterne, kun hurtige angreb fra min gruppe og færre angreb fra fjenderne. Battle #3 gik glat, da jeg plejede at bruge grundlæggende angreb og have alle tegn på 90% beskyttelse eller bedre med cooldowns i god form ...

Slaget #4 - Thrawn landede sin frakt på Kanan med det samme og RNG er ikke på min side som den skræmmende Stormtrooper, og mine nedkølinger mundede ikke godt sammen. Jeg var i stand til at tage en Death Trooper med alle 5 af mine toons i live, men fortsæt med at gå glip af den fantastiske Thrawn.

Bare dræbt af den anden Death Trooper efter Thrawn landede et andet fraktur på Kanan. Han fulgte det med et skud for at dræbe Kanan, men Hera reddede sin mand. Jeg er nu op 5 til 4 på dem.

Tog ud Stormtrooperen, som efterlader de to Stormtrooper Commanders og Thrawn selv. At forsøge at svigte ham er en stor smerte i rumpen.

Endelig fik Zeb til Stun Thrawn takket være Hera og Ezras specialtilbud. Tog også ud den første af de to stormtrooper kommandanter, og den seneste fraktur på chopper bare wore off.

Karan kom lige tilbage til fuld beskyttelse takket være specials og uniques, og Thrawn lander en 3rd frakt på ham, men jeg tog den sidste stormtrooper-kommandør ud. Nu er det bare min 5 Phoenix toons versus Grand Admiral Thrawn.

Thrawn satte en god kamp, ​​men 5 på 1 er for meget for nogen. Zeb, passende, landede det sidste slag.

Woodroward slår Thrawn

Woodroward, en regelmæssig bidragyder til webstedet, tilføjede også sin erfaring fra den anden Artist of War-event i oktober 2017.

1. Lad ikke dine tegn dø. Spil mere defensivt end offensivt. Brug dine bonusbeskyttelsesevner på nedkøling samt gøre ting som at foregribe en drab i strejken.

2. Kontroller Thrawns fraktur med tyverier. Chopper er den ideelle karakter at have brudt, hvilket fungerer godt, da han er ret hurtig naturligt. Gem Hera's backup Plan for den person, der bliver brudt. Jeg havde held og lykke med backup planlægning helikopter, har ham taunt og derefter få brudt til døden og straks genoplive (jeg gjorde det mange gange). Ikke alene miste jeg karakteren, jeg havde ikke engang at gøre noget med ham ude af kommission. Hera og Chopper bør være en prioritet i hastighed fra mods for at få dette til at ske.

3. Fjern ALLE buffs ASAP. Der er ikke tid nok til at tage stormtrooperen ud før de andre, og dødsrøverens buff er latterligt. Hvis du ikke tørrer dem begge, vil de ødelægge din fest. Heldigvis kan den fjernes med forskud (som sabin og zeb kan generere) såvel som med en buff tørre (Ezra og Chopper). Uanset hvem der er i din fest, skal du have midlerne til at fjerne disse næsten med det samme. Den eneste advarsel, jeg ville give her, er at snakke med Chopper med det samme i stedet for at bruge sin buff-tørre for at forhindre den uundgåelige første brud (styring af brud er vigtigere end at tørre buffs).

4. Dræb begge dødsfolk en ad gangen.

5. Dræb begge Stormtrooper Commanders en ad gangen.

6. Dræb Stormtrooper

7. Dræb Thrawn

Selvfølgelig med kontrastangenten kan nogle dø uden for prioriteringsordren, og det er fint. Bonus dødsfald er bare held og lykke på din side. Jeg vil forsøge at gøre, hvad jeg kan for at minimere beskyttelsestab i de første 3-faser (spøgelse, bonusbeskyttelse), men jeg vil sørge for at afslutte fase 3 med alle nedkøber klar til at gå til scene 4.

Min gruppe var: Chopper g9 s188, Zeb G8 s152, Ezra G8 s162, Kanaan G8 s132, Hera G8 s132. Jeg var ved at remod dem efter at have regnet ud strategien, da jeg slog det alligevel.

5 Kommentarer på "SWGoH Live Blog: Tier VII af Thrawn's Artist of War Event"

 1. Tak for den nyttige information, Lj. Denne form for indsigt kan være afgørende for spillere på et budget eller FTP.

 2. Jeg ved ikke, hvilken planet du lever på, men min Phoenix-hold er ikke lige ved at lægge en skram på fase IV-tier 7. Geared som ovenfor, synes det imidlertid som om nogle af omegas er nu zetas. Ja, de er lvl 85. Jeg vil meget gerne have en 7 * Thrawn, men jeg ved ikke, at jeg kan retfærdiggøre alle disse zoner til en tone. Nogen forslag?

  • Nå, jeg slog det med den angivne information og ingen Zetas. Hvis du skulle Zeta nogen, skal du gå Sabine, Zeb eller Ezra - de er de bedste IMO'er.

 3. Det tog et antal gange gennem det, men ja det er måden at gøre det på. Som nævnt i artiklen om rng, absolut handler det om timing. Nu for at få Home One til 7 * sammen med flåden.

 4. Dette er utroligt hårdt alle angreb og evner skal maxes ud ellers er det umuligt at sige

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*


Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.